KiDDoWz mag meedoen aan de blogtour (spokentocht) georganiseerd door uitgeverij Billy Bones, rondom het verschijnen van het tweede deel van Marie Boe. Kinderen kunnen iedere dag van de blogtour letters puzzelen tot aan het einde van de Spokentocht. Uiteindelijk maken ze dan kans op een mooie prijs!

Marie Boe 1: Het spook van villa Donkerhout

Al eerder hebben wij aandacht besteed aan Marie Boe deel 1: Het spook van villa Donkerhout.

Marie Boe woont op Zilvermaaneiland, een sprookjesachtige plek waar de tijd lijkt stil te staan. Op een middag spoelt de geheimzinnige koffer van haar pas overleden oma aan op het strand. Marie en haar beste vriend Jasper proberen het mysterie te ontrafelen, waarbij blijkt dat ze op het punt staan om het échte geheim van Zilvermaaneiland te ontdekken. Wie is de mysterieuze Geestenkoning en wat zit er toch in haar oma’s koffer?

Marie Boe 2: Het magische moeras

En daar is dan het volgende deel in deze toffe serie: Marie Boe 2: Het magische moeras.

Er is een nieuwe volle maan op komst en dat betekent dat de Geestenkoning weer kan ontsnappen uit het Schaduwbos. Marie en haar beste vriend Jasper moeten hem zien tegen te houden, want hij zit nog steeds achter de koffer van Marie aan. Diep verscholen in het bos ligt het magische moeras. Dit moeras heeft wel heel bijzondere krachten: het vervult je diepste wensen… Lukt het Marie en Jasper om hun grote vijand op afstand te houden?

Blogtour

Wij mogen je tijdens deze blogtour (spokentocht) het volgende meegeven (en we wensen je natuurlijk heel veel succes):

Mocht de afbeelding niet zichtbaar zijn: ZELFS
Morgen kun je terecht bij Magic of Books om de spokentocht te vervolgen!

Over de auteur

Michael Reefs (1986) is een van de best gelezen Nederlandstalige kinderboekenauteurs van dit moment. Boek na boek weet ‘de avontuurlijkste schrijver van Nederland’ de jonge lezer met zijn originele en wonderlijke verhalen tot de laatste pagina te betoveren. Zijn avonturen sluiten aan op de tijdsgeest en beleving van kinderen. Het lukt hem als geen ander om ze aan het lezen te krijgen, en hun verbeelding te prikkelen.

Wij hebben al eerder boeken van Michael mogen recenseren en bespreken:

Specificaties

Auteur: Michael Reefs | Illustraties: Aleksandar Zolotic | Uitgeverij: Billy Bones | 9789030508465 | 15 april 2022 | 176 pagina’s | meer informatie bij je lokale boekhandel, of klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.