Op zaterdag 20 april vierde kinderpretpark Julianatoren een speciaal feestje. Het park is een nieuwe attractie rijker dat op feestelijke wijze voor het eerst in gebruik genomen werd. Meneer Kaasgaaf, de baas van het attractiepark, presenteerde samen met Mevrouw Suikerspin de allereerste rit in De Hoge Hoed.

Uitgenodigd

Een attractie openen doe je natuurlijk niet zomaar eventjes. Je nodigt er een heleboel mensen voor uit die foto’s maken, live gaan op Instagram en de nieuwe aanwinst komen bewonderen. Zo kwam het dat wij als gastbloggers voor KiDDoWZ op pad gingen en nog net op tijd aanwezig waren voor het grote moment. Een flinke file, tsja wat wil je rond een Paasweekend, had bijna roet in het eten gegooid.

De Hoge Hoed

Zo goed als alle karakters van de Julianatoren hebben hun eigen attractie in het park, behalve Meneer Kaasgaaf. Daar moest verandering in komen en dus werd er een spectaculaire nieuwe vrije-valtoren geplaatst. Vlakbij de ingang, helemaal bij de hekken aan de kant van de parkeerplaats, is de thrillride ‘De Hoge Hoed’ te vinden. De naam van de attractie werd door meerdere kinderen bedacht tijdens een prijsvraag. Zij mochten samen met Meneer Kaasgaaf plaatsnemen voor het eerste ritje van de attractie. Aangezien er nog twee plekjes over waren, werden uit het publiek nog twee kinderen gehaald die plaats mochten nemen. Met een klap op de knop door Mevrouw Suikerspin en de naamgevers die niet mee durfden, werden de zitjes voor het eerst gelanceerd. Omhoog en flink heen en weer schuddend. Later op de dag zou het beweegprogramma anders worden, toen kwam ook het draaien er nog bij.

Superleuke Lenteweken

Van 19 april tot en met 5 mei vinden de Superleuke Lenteweken plaats. De hele vakantie zijn er allerlei extra dingen te beleven in het park. Zo is Cas de Ranger elke dag aanwezig met meerdere shows. Hierin laat hij kinderen en ouders interactief kennis maken met de natuur en allerlei bijzondere weetjes. Het dinosauruskoppel Dino en Dina hebben ook hun eigen show waarin de kinderen gestimuleerd worden om mee te helpen met het bouwen van iets. Een dansje kan niet ontbreken, dus daar wordt de show mee afgesloten.

Attracties voor de kids

Julianatoren is een pretpark wat zich gespecialiseerd heeft in kinderen. Dit zie je terug aan de attracties die geschikt zijn voor alle kinderleeftijden. Met meetlatjes bij elke attractie kun je zien of je al groot genoeg bent om er alleen in te mogen of dat er nog een papa of mama mee moet. Met een grote hoeveelheid aan verschillende draaimolens en gethematiseerde autoritjes biedt het park voor elk kind wat wils. Tussendoor zijn er in de weekenden en vakanties genoeg shows te bekijken. Even wat rust nodig? Dan kun je een speurtocht door het bos maken in de Cas de Ranger Experience.

Benieuwd naar de nieuwste attractie? Toe aan een dagje uit met het hele gezin? Meneer Kaasgaaf en zijn vrienden laten met plezier de poorten voor je open gaan. Meer weten over de attracties, shows en entreebewijzen? Kijk dan op de website van Julianatoren.

Tip: Kaartjes kun je met korting kopen door gebruik te maken van de Jumbo Dagje Uit muntjes!

/Maarten – Papa’s Wereld

Een gedachte over “Julianatoren tovert nieuwe attractie uit de hoge hoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.