KiDDoWz bestaat alweer bijna 6 jaar! Om dat te vieren hebben we een heleboel leuke winacties kunnen regelen, die deze maand online komen. Vandaag een leuke winactie met Plopsa Indoor Coevorden! 

Unicum in Nederland!

Het mooiste indoorpretpark van Nederland neemt kids tussen 2 en 10 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Laat je betoveren door de Bumba Show en 25 andere binnen- en buitenattracties. Draai heen en weer op de mysterieuze Anubis, dans mee met K3 en scheer met Wickie langs ruige rotsen.

Plopsa Indoor Coevorden opende haar deuren op 30 april 2010. Plopsa Indoor Coevorden is een echt unicum in Nederland dankzij het op-en-top gethematiseerde decor en de bijzondere totaalbeleving voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud.

Op 24 & 25 november is het Sint Weekend!

Hij komt, hij komt de lieve goede Sint! De wintermaanden zijn voor Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten best druk, maar gelukkig maken ze met plezier tijd vrij om een bezoekje aan Plopsa Indoor Coevorden te brengen. Daar zoeken ze uit wie er braaf is geweest en wat er op de verlanglijstjes van de kinderen staat. Staat jouw schoentje al klaar?

Deze actie is inmiddels afgelopen! De winnaar heeft een mailtje gehad!

Beeld: Plopsa Indoor Coevorden Pers pagina

49 thoughts on “#KiDDoWz6jaar: Plopsa Indoor Coevorden!

 1. De bumbashow zal onze zoon van 2.5 jaar zeker geweldig vinden. Hij draait ze grijs 😉 op YouTube ?

  Normaal gaan we naar de kinderboerderij of de speeltuin. Zo’n plopsa avontuur zou dan een mooie nieuwe afwisseling zijn!

 2. Ik denk dat bij onze 4 kids alle attracties in de smaak zullen vallen. Van achtbaan tot speeltuin! En papa en mama gaan vrolijk overal mee in. Wij worden heel blij van zo’n mooie prijs. Dus we doen graag mee met deze winactie.

 3. Ik heb 3 kleindochters de ene gaat voor Bumba, de andere voor Wicky de Viking en de derde vind alles leuk. Zou een leuke verrassing voor hen zijn

 4. Liselotte vindt vast bijna alles leuk zoals rondjes draaien in de zweefmolen, de carrousel, klimmen in de Maya speeltuin! Het aller leukste zal ze de scheve schuit vinden. Ze kijkt graag naar Piet Piraat. Super leuk dat ze nu ook op de scheve schuit kan rond kijken & spelen.

 5. Als ik het zo zie zal hij wel alles leuk vinden om uit te proberen. Er is zoveel keus en zal zich zeker vermaken. De klimberg zal zeker in de smaak vallen omdat hij van klimmen houd.

 6. Wat een gave actie! Super leuk attractiepark voor de “kleintjes”. Finn is nog net te klein om in de attracties te gaan, maar hij zou de Bumba show wel super leuk vinden. Bumba op tv kan hij ook zo van genieten. Lisa vindt de kikkers geweldig en Demi zou voor de Wickie de Viking achtbaan gaan♡

 7. Als vast gefeliciteerd!! En wat een gave actie ? wij zijn 1 x in plopsaland geweest met ons dochtertje Ylva ? ze vond het zo leuk! En de attractie met de kikkertjes die op en neer gaan vind zij het leukst, nu is ons zoontje 1 jaar geweest! Nu is hij ook op een leeftijd dat hij dit ook leuk vind en ook in de leuke kikkertjes attractie kan?? hoe leuk zou het zijn om met zijn 4tjes een dagje weg te gaan ? wij gaan duimen!!

 8. Wat leuk! Mijn zoontje Daan (3) is er nog nooit geweest en we zouden er dus graag een keer met zijn allen heen gaan!! Ik weet niet welke attractie hij het leukst vind maar alles wat draait vind hij geweldig!

 9. De Wicky achtbaan natuurlijk haha. Mijn oudste van 4 vindt dat prachtig! Wij zijn tevens nog nooit in Plopsaland geweest dus het zou heel erg leuk zijn als we zouden winnen. ?

 10. Knuffelen met Bumba en de grote klimboom was vorig jaar grote favoriet! In December weer een weekendje in de buurt, zou erg leuk zijn om de kaartjes te winnen!

 11. Leuk! Wij zijn al een keertje geweest, goed te doen wat afstand betreft. De Wickiebaan en de botsauto’s deden het bij mijn zoontje erg goed. Buiten is het verkeerspark ook erg leuk! Dat wordt duimen voor weer een leuk dagje avontuur!

 12. Mijn zoon van 4 is gek van Wicky de Viking, dus de achtbaan is net wat voor hem! Als hij het te spannend vind, krijgt mn zoon van 6 hem vast mee!
  En onze jongste van 1 jaar is fan van Bumba! Dus die zal zich prima vermaken in de Bumba speeltuin! 😀

 13. Onze zoon van 4 is gek van Wicky de Viking, dus de achtbaan zou net wat voor hem zijn! Misschien wat spannend…maar dan sleurt zn broer van 6 hem wel mee..
  Onze jongste van 1 is helemaal fan van Bumba, dus die zal zich optimaal vermaken in de Bumba speeltuin! Zou super zijn om dit te winnen voor ons gezinnetje!

 14. De Wicky de Viking achtbaan en de kabouter plop glijbaan vinden mijn dochter en de 3 kinderen van mijn vriend echt geweldig.

 15. Jaaaaaaa wat leuk!!!
  Wij willen graag in de vliegende fietsen!!!
  O nee, gewoon overal in!!!
  Ja toch!!
  Doe mee voor mijn meiden en mijn vent!! Hoppa super leuk dagje uit!

 16. Ik weet heeeeeeeel zeker dat mijn zoontje zich de hele dag wil vermaken op het verkeerspark en mijn dochter zal de hele dag wel in de achtbaan willen….Het lijkt me echt SUPER leuk om een kansje te mogen maken 😀 Heerlijk een dagje met zijn vieren weg en genieten van een fijn dagje uit. En het weer speelt geen rol omdat het meeste binnen is. IDEAAL!! Hard aan het duimen dus!

 17. De brandweermolen en het verkeerspark zijn echt dé attracties voor mijn peuter! Ik denk dat hij zijn ogen uit kijkt daar. Ik maak graag kans.

 18. De wickiebaan is denk ik toch wel echt het aller allerleukst en stoerst. ik zou het graag eens met ons gezinnetje echt willen beleven; de sfeer lijkt me te gek daar!

 19. Wat een geweldige actie! Ik doe gráág mee! Denk dat ons pleegdochtertje vooral onder de indruk zal zijn van de échte Bumba en Bumbaland, ons pleegzoontje is denk ik het enthousiast over de autotjes die écht rijden! Ik ga duimen, lijkt me geweldig om een keer naartoe te mogen! 😀

 20. Jaaa ik doe graag mee. Gezellig met onze 3 Kids heerlijk spelen. Ik weet zeker dat de oudste de achtbaan te gek zou vinden en de tweeling de caroussel

 21. De attractie die bij mijn oudste zoon het meest in de smaak zal vallen is de glijbaan denk ik, daar is ie helemaal gek op en durft ie ook wel af. Voor mijn jongste is het hoe harder hoe beter, die zal de wicky baan het leukst vinden gok ik.

 22. Wat een leuke prijs!! Ik doe heel graag mee!! Wij hebben nooit eerder een Plopsapark bezicht en zo te lezen zouden we echt een keer moeten gaan!! Mijn kids zijn 6 en 10, dus perfect haahaa. We houden wel erg can botsauto’s en de overige attracties willen we graag ontdekken!

 23. Sara en Gijs willen dolgraag in de Wickiebaan. Broertje Teun ziet zichzelf wel in de Bumbamolen zitten. Het lijkt ons heerlijk om een dagje uit te gaan met de kids!

 24. We zijn nog nooit naar Plopsaland geweest dus wat zou het fantastisch zijn om daar eens heen te kunnen gaan. Ik weet zeker dat alles in de smaak zou vallen, maar toch zeker alles van K3 vinden we geweldig ♥

 25. Oma was zó lief om voor onze 3 jarige Xindi kaartjes voor Plopsa Coo te regelen, maar ze kon er niet zelf bij zijn om de lach op haar lieve snoetje te zien ? Met 4 kaartjes voor indoor Plopsa kan ze wel mee, zien hoe compleet wahwah Xin gaat als ze Maya ziet ??

 26. Mijn meisje vind vooral de theater voorstellingen leuk, daar vallen de attracties veelal bij in het niet. Ook als het sneeuwt of als er confetti uit de lucht komt vallen is ze daar het gelukkigste meisje ter wereld. Zou ik graag weer eens mee willen maken met haar, ze herinnert het zich niet meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.