KiDDoWz bestaat alweer 6 jaar! Om dat te vieren hebben we een heleboel leuke winacties kunnen regelen, die deze maand online komen. Vandaag een leuke winactie met de Monsterdoos!

mon·ster (het; o; meervoud: monsters) proef om te oordelen over kwaliteit, gewicht enz. 

Jubileum-editie

De Monsterdoos editie november 2018 is een hele speciale! Het is namelijk de jubileum editie! In deze 10e Monsterdoos zitten nu nog leukere en ook nog eens nieuwe producten. Hij heeft een minimale winkelwaarde van 50 euro, maar hij wordt voor € 12,95 inclusief verzendkosten bij je thuis bezorgd! 

Dit zijn de producten die deze editie in de Monsterdoos zitten:

– GezondNU of Lekker Gezond tijdschrift
– Dream Coconut Original
– Go Tan Noodle Saus
– TePe EasyPick
– Mentos Say Hello Lemonade
– Euroma kruiden
– BiFi Snackpack
– Dream Rice Cuisine
– Princes MSC Tonijnsteak
– Santa Maria Marinade
– Loctite Kintsuglue
– Wilhelmina Pepermunt 4-pack
– Doritos mild salsadip
– Roka Cheese sticks
– Maille Honing Mosterd
– Zonnatura Linzenspread
– McVitie’s Digestive Thins (melk of cappuccino)
– Lassie Builtjes Half Volkoren Toverrijst
– TUC Bakefuls
– Remia Satésaus met gebakken uitjes
– Conimex Jakarte Kroepoek
– Sunbreaks
– Tina magazine
– PANNA! magazine 
… en nog een aantal verrassingen! De inhoud kan per Monsterdoos verschillen.

 

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben een mailtje gehad!

79 thoughts on “Monsterdoos jubileum editie!

 1. Wow wat zit er ontzettend veel in. Ben wel benieuwd naar de zonnatura linzenspread wat onze dochters hiervan vinden. Ge zonder beleg is niet verkeerd

 2. Ik ben wel benieuwd naar de Mentos limonade, ken nu alleen de snoepjes!
  En mijn oudste dochter zou denk ik meteen voor de Tina gaan!

 3. Ik ben dol op saté saus maar wat vind ik ervan als er uitjes inzitten? Hopelijk mogen wij het proberen. Prachtige inhoud in een monsterdoos

 4. wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit monster exemplaar
  heel benieuwd naar Roka Cheese sticks, lijken me heerlijk dol op kaas
  ik ga dus echt uit mijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat

 5. Ik….als Indo ben natuurlijk nieuwsgierig naar de saté en de kroepoek. En ik weet wel zeker dat de tina door mijn dochter uit de doos wordt gevist met de tucjes.

 6. De roka cheese sticks!!!! Ben daar erg benieuwd naar en naar nog wel meer producten die er tussen staan!
  Ik doe graag mee!

 7. Ben benieuwd naar de Dream coconut original. Omdat ik een grote cocos fan ben. Maar zoals ik zag zitten er wel denk ik meerdere lekkere dingen in.

 8. Wat een leuke actie. En zo’n pakket uitpakken lijkt mij een feestje. Ik ben benieuwd naar de Maille Honing Mosterd, omdat we veel mosterd gebruiken, maar deze nog niet kennen.

 9. De linzenspread, daar ben ik heel benieuwd naar.
  Gefeliciteerd trouwens, ik hoop nog vele jaren van Kiddowz te kunnen genieten

 10. oohhw ik ben nieuwsgierig naar eigenlijk alles wat er in de doos zit, ken er bijna niks van, dus lijkt me superleuk om alles uit te kunnen proberen…

 11. Super!
  Ik ben heel benieuwd naar:
  Loctite Kintsuglue

  Weet echt niet wat het is en het product uitspreken is ook al haast onmogelijk ?

 12. Wat een geweldige monsterbox! Het meest nieuwsgierig ben ik naar de sunbreak chips. Mijn man is gek op de groene en ik ben benieuwd of deze ook in de smaak vallen.

 13. Loctite Kintsuglue. Klinkt heel apart deze lijm. Ik ben erg benieuwd waar het voor gebruikt kan worden en of het werkt.

 14. Linzenspread….klinkt echt vreemd, heel benieuwd naar de smaak. Als ik win zou ik deze box heel graag cadeau doen aan iemand die dit de decembermaand heel goed kan gebruiken.

 15. ??? Waaauuuww de Roka Cheese Sticks lijken mijn heerlijk om uit te mogen proberen voor deze Cheeselover ??? Dit zou echt een leuk cadeau voor ons zijn monsterlijk lekker ?

 16. Ben wel benieuwd naar de MC vitties! Zie het wel eens op tv maar koop zoiets dan natuurlijk nooit.. tonijnsteak en marinade lijken me ook erg lekker! Wij lusten alles dus lijkt me leuk zoiets allemaal te kunnen testen!!

 17. Ik ben sowieso wel nieuwsgierig naar zo’n Monsterdoos. Best veel dingen die ik niet ken, dat maakt me allemaal erg nieuwsgierig. De Sunbreaks en de Mentos Say Hello Lemonade willen we hier graag eens proberen.
  Doe dus graag mee.

 18. Wat een gave monsterdoos..dat is een box vol cadeaus! Er zitten zoveel leuke en lekkere dingen in…wij zijn hier erg nieuwsgierig naar de McVitie’s Digestive Thins!
  Kiddowz 6 jaar gefeliciteerd en wij zingen in koor: veel plezier en ga zo door!!

 19. Wat een leuke actie. Ik waag dolgraag een kansje.
  Ik ben erg nieuwsgierig naar de coconut original melk. Onze dochter heeft vanaf baby af aan niet goed gereageerd op de gewone koemelk, dus ik zou deze graag eens uitproberen.

 20. Ik ben heel erg benieuwd naar de McVitie’s Digestive Thins, en dan vooral naar de Melk smaak….Lijkt me echt heeeeeeeeeeeerlijk (zwak voor chocolade). Ook de tandenstokers zou ik wel willen proberen want van hout krijg ik echt de kriebels!!
  Zo’n doos voelt echt als een kerstpakket dus zou heel graag ene kansje willen maken….

 21. Lijkt me geweldig dit als (kerst)cadeau te ontvangen..wat heerlijk zou dat zijn met deze producten waar ik iedereen blij mee kan maken! Mooie producten en ook die ik wel zou willen kennen zoals Santa Maria Marinade, omdat ik graag gerechten maak en voor allemaal lekker Mentos Say Hello Lemonade met lijkt mij een heerlijke smaak! 🙂

 22. Ik denk dat ik mijn oudste dochter kwijt ben aan de Tina die naast dr vader gaat zitten met zijn voetbalboekje. En dan kan ik met de jongste 2 de chipjes opeten. Heerlijk

 23. Wat een geweldig leuk pakket is dit en helemaal leuk om te winnen. Ik ben reuze benieuwd naar het gehele pakket, maar vooral naar de Roka Cheese sticks. Doe graag mee om kans te maken op deze fantastische monsterdoos!!

 24. Ik ben het meest benieuwd naar TUC Bakefuls. Normaal gesproken ben ik dol op de zoutjes van TUC en deze variant ken ik nog niet.

 25. Wat een geweldig pakket! Het meest benieuwd ben ik naar de Zonnatura linzenspread, alhoewel de Remia satesaus met gebakken uitjes me ook heerlijk lijkt.

 26. Wij zijn heel benieuwd naar het PANNA! magazine. Met 2 voetballertjes in de leeftijd van 10-13 jaar en een papa die trainer is, zou dit wel heel leuk zijn om er op deze manier kennis mee te mogen maken. Als ze het geweldig vinden, ga ik gelijk een abonnement aanvragen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.