Op 4 juli opent SUE haar deuren in de Karel Doormanstraat in Rotterdam. Een vertrouwde locatie, want hier begonnen Kim Sue en Der ruim een jaar geleden hun eerste zaak. Inmiddels is er een paar maanden flink verbouwd en heeft SUE een gloednieuw jasje!

Kim begon 3 jaar geleden met het maken van taartjes die suikervrij, glutenvrij en vegan zijn en besloot ze ‘bites’ te noemen. Ze werd de eerste horecaleverancier in Nederland van dit soort taartjes en dankzij de inmiddels welbekende bites als ‘snickers , ‘bounty’, ‘keylime’ en ‘frambozen cheesecake’ is SUE binnen korte tijd uitgegroeid tot een zeer succesvol merk met 50 verkooppunten verspreid door heel Nederland. Sinds kort is SUE’s ‘zoet zonder suiker’ zelfs over de grens verkrijgbaar! Met bijna 20.000 volgers op Instagram en vele publicaties in bekende magazines, is SUE inmiddels een begrip geworden. Afgelopen maand verzorgde SUE, op persoonlijk verzoek van Rens Kroes, de taart op haar boeklancering!

Na een jaar met succes op de Karel Doormanstraat te hebben gedraaid, grepen Kim en Der de uitdaging aan om te gaan uitbreiden. Kim: “SUE was toe aan een volgende stap. De eerste zaak kwam plotseling op ons pad, waardoor we snel moesten schakelen. Nu hebben we echt de tijd genomen om iets neer te zetten dat precies aansluit op wat wij willen uitstralen met SUE. We zijn gaan uitbreiden, maar hebben wel de sfeer van ons kleine zaakje weten te behouden. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting. Wanneer je binnen loopt springt de bar met daarin het uitgebreide ‘zoet zonder suiker’ assortiment direct in het oog. Ook zijn we super blij met ons grote zonnige terras, waar iedereen in de zomer heerlijk kan genieten van een hapje en een drankje!”

Naast een uitgebreid assortiment aan bites, kun je bij SUE ook terecht voor goede koffie, een heerlijk ontbijtje, een lekkere lunch of een gezellige borrel. SUE sluit niemand uit en probeert suikervrij, glutenvrij en vegan zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. De focus ligt op bekende gerechten, maar dan nét even anders en volgens de uitgangspunten van SUE. Wat dacht je van een SUE burger met een verassend broodje, scrambled eggs zonder ei, pannenkoekjes met blueberries en ‘bacon’ of een vegan cheese platter!

De ingrediënten worden zoveel mogelijk biologisch of lokaal ingekocht. Er wordt voor de thee bijvoorbeeld samengewerkt met de buren van Theemaas en de koffie wordt verzorgd door Man met bril. Kortom: SUE is dé plek in Rotterdam waar iedereen kan genieten!

SUE opent haar deuren op 4 juli en is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.00 – 17.30 en zaterdag en zondag van 9.00 – 17.00. Adres: Karel Doormanstraat 372-374.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.