We kunnen allemaal weer sparen voor korting op de leukste dagjes uit. Eigenlijk heb ik er nooit eerder aan meegedaan, maar nadat ik me er eventjes in verdiept hebt, zie ik in dat het toch best wel een hele leuke actie is! Het voorjaar is in aantocht en dat is bij uitstek de periode om er lekker samen op uit te gaan.

Bij iedere 10 euro een gratis kortingsmunt

Bij Jumbo spaar je ook dit jaar weer voor de hoogste korting op de leukste Dagjes Uit in en rondom Nederland. Van 13 maart t/m 30 april 2019 ontvang je bij iedere 10 euro aan boodschappen een gratis kortingsmunt t.w.v. 2,50 euro. Én bij de aankoop van de geselecteerde actieproducten ontvang je tijdens de actie een extra kortingsmunt. Verzamel lekker veel munten en ontvang tot wel 25 euro korting op een toegangskaartje voor een uitje naar keuze.

Dagje Uit app

In de handige Dagje Uit app vind je alle informatie over deze actie terug. Download de Dagjes Uit app en scan nog sneller je kortingscodes. Raak geen munten meer kwijt, en boek nog makkelijker jouw Dagje Uit. Download de app tussen 13 en 20 maart want dan krijg je ook nog eens 3 kortingsmunten cadeau! Heb jij de Dagjes Uit app al geïnstalleerd? Update de app dan vóór 21 maart, dan ontvang jij ook 3 kortingsmunten om je alvast op weg te helpen. Klik hier voor de App Store of hier voor Google Play.

Kleurplaat-winactie

Ook dit jaar is er weer een superleuke kleurplaatactie. De kleurplaten zijn op te halen in de Jumbo winkels. De gekleurde platen kunnen weer ingeleverd worden ter beoordeling. Elke winkel kiest 1 winnaar en die krijgt 2 vrijkaarten voor één van de deelnemende parken*. De kaarten zijn voor een specifiek park en het is niet mogelijk om ze te ruilen. Ook wordt er 1 landelijke winnaar gekozen. Deze winnaar wint het gouden ticket; met het gouden ticket krijgt de winnaar entreekaarten voor het gezin (maximaal 5 personen) om in 2019 één keer naar ieder deelnemend park te gaan*.
*Wellness, High-Tea’s en theaters zijn uitgesloten van deze prijs! Van alle deelnemende bioscopen en indoor speelparadijzen kan de winnaar één keer naar een locatie naar keuze.

Superdeal!

Van 13 maart 2019 t/m 5 januari 2020 kan je op www.dagjeuitactie.nl elke week een ander Dagje Uit boeken met extra korting; de Superdeal. Een Superdeal is slechts 24 uur te boeken (op maandagen van 09.00 t/m 08.59 uur de volgende dag). Tijdens je boeking kies je de datum waarop je wilt gaan (in het geval van de Superdeal is dat altijd de woensdag na de maandag waarop de Superdeal te boeken was). Voor de Superdeals zijn beperkte aantallen beschikbaar. Hiervoor geldt op=op. Dus wees er snel bij. Wanneer een Superdeal niet meer beschikbaar is kun je altijd nog een kaartje met reguliere korting kopen. De gekozen datum kan niet worden gewijzigd.

Inleveren t/m 5 januari 2020

Je kunt de kortingsmunten t/m 5 januari 2020 inleveren. Je hebt dus lekker lang de tijd om een flinke korting bijeen te sparen voor jouw favoriete Dagje(s) Uit! De actievoorwaarden kun je hier vinden. Wil je direct van alles op de hoogte zijn, wordt dan lid van de speciale Facebookgroep.

Beeld: Two children watching elephant from Shutterstock/FamVeld

Een gedachte over “Jumbo klanten kunnen weer sparen voor korting op 77 dagjes uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.