julianatorenJosan van GoodGirlsCompany ging afgelopen zondag namens KiDDoWz naar de Julianatoren om de nieuwste show van Jul & Julia te bekijken.. Lees hieronder haar uitgebreide verslag en bekijk de leuke vlog. Bedankt Josan!

Als het hagelt, regent en koud is maar je bent uitgenodigd om de nieuwste show van de Julianatoren te bekijken? Dan ga je gewoon! Op een van de koudste dagen van april trotseerde ik samen met mijn dochters het wisselvallige Nederlandse weer om een hartverwarmende theatershow te bekijken. In ‘Jul &Julia en het spannende Safari avontuur’ gaan de muizen samen met meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin op avontuur in de Jungle. Mevrouw Kaasschaaf is gestoken door een mug en dreigt voor eeuwig in slaap te vallen. Alleen de ‘Wakka Worda’ plant kan haar nu nog helpen. Zal het ze lukken om de ‘Wakka worda plant’ op tijd te vinden?

IMG_9563De 30 minuten durende theatershow is een interactief spektakel voor jong en oud. Meneer Kaasschaaf heeft de hulp van de kinderen regelmatig nodig. Om bij voorbeeld Mevrouw Suikerspin wakker te houden. Maar tot grote hilariteit van mijn dochters, wordt soms ook van ouders verwacht dat ze meehelpen. Dus dan zet je je beste stemgeluid op en brul je uit volle kracht.

Jul &Julia en het spannende Safari avontuurP1060001
Naast schreeuwen, mag je ook bewegen. Wat natuurlijk helemaal naar het hart is van ieder kind. De welbekende muizendans kwam voorbij en andere liedjes. Zo aanstekelijk dat ze dagen later thuis nog steeds gezongen worden. Mijn meiden zijn 7 en 9 jaar. Ik had verwacht dat mijn oudste dochter het misschien al wel te kinderachtig zou vinden. Maar toen ik stiekem een blik opzij wierp zag ik haar toch enthousiast meedoen. Als moeder geniet ik dan nog meer.

Wil je de show zelf ook zien? Dan kan dat op vrijdag, zaterdag zondag, feestdagen en tijdens de schoolvakanties* in het Jul & Julia Theater om:
12.00 uur
13.00 uur
14.00 uur
15.00 uur

IMG_9567De Julianatoren is erg leuk voor kleine(re) kinderen
De laatste keer dat ik bij de Julianatoren was, was ik zelf nog een kind. Ik kon me dus ook niet meer goed herinneren hoe het nog was. Vergeleken bij veel andere pretparken is dit een heerlijk overzichtelijk park met een duidelijke in- en uitgang. De faciliteiten de in toilet zijn op kinderhoogte gemaakt. En ik trof een mooie grote verschoningsruimte met zelfs een box aan! Ook heeft de Julianatoren veel attracties die geschikt zijn voor kinderen die net zoals mijn middelste dochtertje onder de 1,20 meter zijn. In veel andere parken is deze lengtecategorie vaak net te klein voor de grote attracties en willen ze ook niet altijd meer in de kleine kinderdingen.

Enthousiast animatie teamP1070081
Tijdens de theatershow maakten we natuurlijk al kennis met een paar leden van het enthousiaste animatie team. Maar ook wanneer crew leden je een cowboydans leren zijn ze enthousiast. Bovendien vond ik het echt een pre dat er zoveel ruimte was om met de verschillende helden op de foto te gaan. Daar maakten ze echt tijd voor.

De voordelen van de eindparade
Verder ben ik helemaal fan van de eindparade. Tijdens deze spetterende show die zo rond 16:50 uur plaatsvindt dansen en tellen alle helden samen met de kinderen af tot sluitingstijd ( De Julianatoren sluit om 17:00). Door dit ritueel weten ook kinderen die nog geen klok kunnen kijken dat er een einde komt aan de leuke dag. Het bereidt ze langzaam voor en maakt het einde minder abrupt.

Wij hadden een ontzettend leuke dag als gastblogger voor KiDDoWz! Geniet van onze vlog!

Liefs Josan

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.