Pasgeleden ging de kleurrijke familievoorstelling Rupsje Nooitgenoeg in première in het Zaantheater in Zaandam. Een volle zaal gevuld met ouders, grootouders en kinderen beleefden een prachtige middag en werden ondergedompeld in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een razend enthousiaste Kim Kötter, presentatrice en TV-persoonlijkheid, presenteerde de première. De theatershow van Rupsje Nooitgenoeg is een samenwerking tussen theaterproducent Mark van Ierssel en Just4Kids. De voorstelling is te zien in meer dan 60 theaters in Nederland en België.

Wat een ervaring voor de peuters & kleuters. Maar ook voor de ouders en opa’s en oma’s. We hebben echt genoten van de voorstelling. Muck zat er echt helemaal in. Hij riep alle antwoorden. Educatief was het stiekem ook: kleuren, aantallen en ook leuke weetjes over de broedertijd van allerlei soorten vissen kwamen in de voorstelling voorbij. Overigens vond ik de verhalen naast Rupsje Nooitgenoeg wellicht nóg wel leuker, terwijl ik dat van tevoren niet had bedacht. De voorstelling wordt uitgevoerd door een jonge sprankelende cast in een verhaal dat al 50 jaar bestaat met prachtige personages!’, aldus Kim Kötter.

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. In de prachtig vormgegeven theatershow worden de verhalen verteld door een gezelschap van jonge talentvolle acteurs.  

De show is een feest der herkenning voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de  ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. De prachtige theatershow die al te zien was in Australië, Amerika en Engeland en is nu te beleven in Nederland en België.

Meer informatie, ook over de kaartverkoop is hier te vinden!

Beeld: Pamela Raith Photography

3 gedachten over “#KiDDoWz6jaar: Hartverwarmende familievoorstelling Rupsje Nooitgenoeg

  1. ‘s Nachts lag er in het maanlicht een eitje op een blad… Dat verhaaltje kan ik dromen haha. Ik zou mijn kleine rupsje nooitgenoegfan Hugo meenemen (grote zus blijft dit keer thuis) met zijn vriend Sepp en zijn moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.