Peppa Pig is geen onbekende als je kleine kinderen hebt. Dagelijks beleeft ze op TV vrolijke avonturen met haar vriendjes, kleine broertje George, papa, mama, opa en oma. En nu heeft ze een eigen familiemusical: De Grote Plons!

Ik mocht voor KiDDoWz samen met mijn peuter naar de première in Gouda. Over de roze loper mochten we naar binnen en kregen we te horen dat we met Peppa Pig op de foto mochten. Dat is natuurlijk al een fantastische binnenkomst! Zoonlief was erg onder de indruk van Peppa want in het echt is ze wel heel groot maar we staan er mooi op. In de foyer lagen allemaal kleurplaten klaar zodat de kinderen zich konden vermaken met het inkleuren van Peppa en George. Natuurlijk kun je ook nog Peppa knuffels en speeltjes kopen bij het kraampje.

Het was al snel tijd voor de voorstelling en vanaf onze plaatsen konden we het podium goed zien. Het valt direct op dat het een kleurrijke, vrolijke voorstelling is. De decors zijn lekker fel gekleurd en goed zichtbaar, helemaal in de stijl van Peppa. De poppen zijn erg schattig en de acteurs leven zich helemaal in hun rol in. Vrolijke liedjes, grappige teksten, afwisselende scènes en een lekker tempo maken deze musical een plezier om naar te kijken. Het is erg leuk gedaan en interactieve liedjes werken goed met zo’n enthousiast dreumes / peuter publiek.

Er zitten verrassende elementen in de musical en we hebben erg gelachen. Meneer Aardappel is erg grappig en hilarisch voor de ouders. Het is echt een gezellig uitje voor het hele gezin. Je wordt spontaan vrolijk van Peppa Pig en haar vriendjes en het is zeker geschikt voor alle leeftijden. Mijn 5-jarige had hier vast ook nog van genoten. Zeker een aanrader!

Meer informatie: www.VanHoorne.com/PeppaPig  

Debbie | Deb’s Bakery & Kitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.