wpWat een feest! Wij mochten naar de première van Woezel & Pip ‘Overal vriendjes’, op 25/10/2014, in het Beatrix theater! De twee vrolijkste hondjes van Nederland zien er niet alleen heel schattig uit, maar het zijn ook nog eens de twee beste vriendjes van mijn lieve peuter. Het was dan ook groot feest dat we deze twee hondjes in het echt mochten ontmoeten. wp2

Het Beatrix theater, waar ik overigens nog nooit eerder geweest was, zag er prachtig uit en was voor de première groots aangekleed. We kwamen binnen via de rode loper en mochten onder een boog door van ballonnen. Alle kinderen kregen bij binnenkomst een diadeem met daarop de oortjes van Woezel of Pip. De roze variant met de oren van Pip was bij mijn peuter de favoriet.

wp1Bij de ingang stond een groot vriendenboek van Woezel & Pip. Bij het bestellen van de kaartjes voor de show, kon je hiervoor een formulier downloaden. Helaas waren wij hier als genodigden niet van op de hoogte, maar het mocht de pret niet drukken. In de hal stonden ze ons dan echt op te wachten: Woezel & Pip en zoals jullie wel begrijpen zijn we dus even met ze op de foto geweest!

Tijdens de voorstelling mochten helaas geen foto’s gemaakt worden, maar wat was het een leuke show!

Woezel & Pip ‘Overal vriendjes’
In deze voorstelling beleven de twee kleine vriendjes allerlei mooie avonturen.  Ze nemen iedereen mee door de verschillende seizoenen en beleven hier dolle avonturen. In de Tovertuin wordt gelachen, gespeeld, gezongen, geleerd, maar Woezel & Pip beleven ook spannende avonturen! Gelukkig loopt het allemaal goed af en krijgen ze steeds meer vriendjes. Maar waar is hun vriendenboekje eigenlijk? Tegen het einde van de show wordt het gelukkig terug gevonden en wat staan er dan opeens veel vriendjes in!wp3wp5

Het was een super leuke familievoorstelling echt een aanrader. Het is zelfs voor ouders leuk om naar te kijken. Al is het zien van je kind, dat zo geniet natuurlijk het allerbelangrijkste. De musical is interactief, spannend en ook ontroerend! Tegen het einde van de musical werd er een liedje gezongen onder de sterrenhemel. Eigenlijk zijn de sterren ook allemaal vriendjes! Ik vond het een prachtig en ontroerend liedje. Het leek wel een eerbetoon aan Guusje Nederhorst! Prachtig!

Na afloop van de première konden de kindjes nog koekjes versieren en stonden er allerlei lekkere hapjes en drankjes klaar. We kregen een goodie bag mee naar huis, gevuld met alles van Woezel & Pip. Wat een feest deze dag! Toen we naar buiten liepen kreeg mijn kleine boef ook nog een mooie ballon.

We hebben genoten!wp4

Voor meer informatie over deze leuke voorstelling klik je hier!

/Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.