Beleef nu al jouw favoriete kidshelden in hun eigen circusvoorstelling waar Hello Kitty, Buurman en Buurman, Shaun het Schaap, Bobo het Konijn en anderen voorbij komen! Tijdens deze voorstelling laten alle kidshelden, in samenspel met speciaal door hun uitgekozen circusartiesten, allerlei leuke, gekke, heel mooie maar vooral humorvolle fratsen zien in en rondom hun eigen circuspiste! Na afloop van de 2×45 min durende voorstelling is er een grote ‘Meet & Greet’ met alle Kidshelden! 

Buurman en Buurman
Buurman en Buurman, de twee onhandige maar vindingrijke klussers zijn in het Kidshelden Circus aanwezig om de nodige klussen uit te voeren, vaak gaat dit op een grappige manier de mist in, maar dit keer zijn ze er extra op gebrand alles in één keer te laten lukken. Kom je ook kijken naar deze wereldberoemde klussers?

Hello Kitty
Dat Hello Kitty van mode houdt is allang bekend, dit wil ze graag aan jullie laten zien. Met behulp van een paar beroemde circusillusionisten weet ze in slechts een paar seconden van outfit te wisselen. Laat je verbazen in het Kidshelden Circus, omkleden is nog nooit zo snel gegaan!

Snoopy
Zal Snoopy’s droom om te vliegen dan eindelijk werkelijkheid worden met al die lucht acrobaten om hem heen, die met een sierlijke zwaai boven de piste vliegen? Ontmoet Snoopy in het Kidshelden Circus en droom mee tijdens deze wonderbaarlijke show en ontdek of Snoopy kan vliegen!

Garfield
Garfield heeft eindelijk zin om eens lekker te bewegen en in het circus kan dat natuurlijk heel goed. Samen met zijn hoelahoep vriendinnen neemt Garfield het publiek mee terug naar de coole tijd van de jaren ’80. Stilzitten is onmogelijk, gooi je handen in de lucht en klap mee met deze opzwepende en vrolijke act!

Bobo
Komt dat zien, komt dat zien, Kidsheld Bobo en de goochelaar nemen u mee in de wondere wereld van de Magie. Een vrolijke show van twee echte vrienden waarna het publiek verbaasd zal achterblijven. Zij vertonen samen het eeuwenoude mysterie van het glas en de fles, geloof jij in echte magie?

Foeksia de Miniheks
Foeksia de Miniheks is de vriendin van iedereen en is maar wat blij dat ze een circus van dichtbij mag zien, voor haar is het één groot avontuur. Samen met de circusdirecteur neemt zij al haar vriendjes en vriendinnetjes, oftewel het ‘Hooggeëerd publiek’, mee door de voorstelling van het Kidshelden Circus.

Kikker
Kikker is nooit alleen, ook nu heeft hij zijn vriendjes en vriendinnetjes meegenomen en samen met deze vrienden laat hij zien hoe leuk het is in het Kidshelden Circus. Een vrolijke act voor jong en oud. Kom je ook mee naar het circus met Kikker?

Shaun het schaap en Bitzer
Shaun het schaap en Bitzer hebben op elke boerderij wel vrienden, vandaag hebben ze vrienden op bezoek die door heel Europa hebben gereisd. En dat deze vrienden niet zomaar vrienden zijn, mogen jullie best weten. Deze dames hebben prijzen gewonnen bij het Monte Carlo Circusfestival. Geef Shaun, Blitzer en hun vrolijke vriendinnen een daverend applaus bij het Kidshelden Circus!

Mr. Bean
Mr. Bean ziet dat een artiest druk bezig is bordjes te laten balanceren en hij kan het niet laten er zijn eigen draai aan te geven. Samen met Teddy belandt hij echter door deze beslissing in een doldwaze en komische sketch, als dat maar goed komt!?

Meer informatie en tickets: http://kidsheldencircus.nl/tickets.html

WINNEN!
Wij mogen 2×4 tickets weggeven voor de show op 4 januari 2018 om 16:00 uur. Laat hieronder in een reactie weten met wie jij naar het circus wilt, als je wint. Vergeet niet om je naam + een geldig mailadres te vermelden! Deze actie is inmiddels afgelopen!

10 gedachten over “Kidshelden Circus – Hilversum (3 en 4 januari 2018)

  1. Ik heb net al op de andere winactie gereageerd, maar doe het hier ook lekker. Dubbel kans! ? We hebben een rotjaar achter de rug (de kinderen zijn hun oma kwijt die is overleden afgelopen februari) financieel kan het beter dus uitstapjes zitten er niet echt in. Ik zou de kinderen hier heel graag blij mee maken! Ze verdienen het!

  2. Jammer, ik had graag meegedaan, maar het is mij te ver weg.
    Iedereen veel succes en een gelukkig en vooral gezond 2018.

  3. Als ik win dan zou ik de kaartjes graag cadeau willen geven aan een gezin bij ons in de straat. Ze hebben moeilijke tijden gekend in 2017. Zowel qua gezondheid als financieel. Dit uitje is voor hen een positieve start van het jaar 2018.

  4. Deze show zou ik met mn 5-jarige zoon die buurman en buurman en mr bean fan is en mijn dochtertje die de rest super leuk vind, bezoeken. Uiteraard zou mama ook mee gaan 🙂

  5. Wij gaan dan met onze dochter Julia en ons nichtje elodie.. Zeker interessant voor die twee.. Zijn fan van alle personages zo ongeveer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.