Kom genieten van een twee uur durende, geheel vernieuwde show, geschikt voor de hele familie! Deze winter vliegen de stuiterballen door de tent, zie je een dansend koeien-ballet en rijden er waaghals acrobaten op grommende motoren door de piste! Nederlands goocheltalent Marc Luijben bewijst dat hij materiële teleporatie, met een knipoog, volledig beheerst, terwijl het Duo Kristaps op magische wijze in een oogopslag van kostuums verwisselen! Artiesten uit meer dan acht verschillende landen zullen dit jaar hun opwachting maken tijdens de vierde editie van het Wintercircus Hilversum en hun talenten met het hooggeëerd publiek delen tijdens een voorstelling gevuld met tempo, elegance en veel humor!

Met een dynamische programma samenstelling, het oog op evenwicht tussen traditionele en vernieuwende circus acts en de altijd humoristische ondertoon is Wintercircus Hilversum hét uitje voor jong en oud!  Het sfeervolle verwarmde tentencomplex zal opnieuw worden opgebouwd op het evenemententerrein van Werf 35 aan de Mussenstraat in Hilversum. 

Meer informatie: http://www.wintercircushilversum.nl/

WINNEN!
Wij mogen 2×4 kaartjes weggeven voor één van de extra shows op 5, 6 of 7 januari 2018. Als je wint, met wie zou je dan graag naar het circus willen? Laat hieronder je reactie achter en vergeet niet om je naam + een geldig mailadres te vermelden. Deze actie is inmiddels afgelopen!

22 gedachten over “Wintercircus Hilversum

  1. Oh ja, dat zouden cas en ik geweldig vinden, een spectaculair einde van de schoolvakantie. Met de andere 2 kaartjes kunnen we vrienden verrassen om met kus mee te gaan ?

  2. Ik zou heel graag met m’n gezin gaan. Het begin van dit jaar begon met mijn zieke moeder die in februari overleden is. 2017 op een mooie manier afsluiten zou heel fijn zijn!

  3. Ik zou heel graag met mijn man en onze twee pleegkinderen gaan! Lijkt me voor hen een ervaring om nooit te vergeten en daarom voor ons ook!

    Fijne jaarwisseling! 😀

  4. Nog nooit naar een wintercircus geweest. Wat zou dit een keer leuk zijn!!. Mijn dochter zou hier ook heel blij van worden.

  5. Leuk…wat zeg ik…SUPER leuk om met mijn dochters heen te gaan! Toevallig hadden ze het er pas nog over dat het zo lang geleden is dat we naar een circus zijn geweest…de jongste (6) zal het zich niet eens bewust herinneren denk ik…nieuwe herinneringen msken dus ? !

  6. Graag samen met ons gezin. Mijn man en ik, onze zoon van 11 jaar en onze dochter van 9 jaar. Zij heeft het 22q11 deletie syndroom en vorig jaar was ze ziek in december en konden we nergens naar toe. Naar het circus zou een leuke verrassing voor haar zijn.

  7. Ik zou heel graag onze kinderen met Opa en Oma laten gaan, ze doen heel veel voor ons gezin en zo kunnen we ze bedanken en een leuk dagje uit met hun 4 geven.

  8. Heel graag met de kids, die vinden circus geweldig. Helaas trekken de circussen niet meer zo vaak door het land als vroeger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.