Op 19, 20 en 26 november vindt Het Mega Sint Spektakel plaats in de Julianatoren in Apeldoorn. Kimberley van Kimskijk.nl ging er vandaag voor ons heen. Ze vroeg zich van tevoren af, of een pretpark al echt leuk zou zijn, voor haar dochtertje van 14 maanden. Lees hieronder haar verslag!

Met de intocht van Sinterklaas vorige week, reageerde mijn dochter erg goed op de pieten. Dus als we dan toch naar de Julianatoren zouden gaan, dan tijdens Het Mega Sint Spektakel. Want als je Sint en zijn Pieten echt wil ontmoeten en je wil onderdompelen in de Sintsferen, dan ben je bij de Julianatoren aan het juiste adres.

Tijdens het MSS (Mega Sint Spektakel) zijn de pieten naast Jul & Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin aanwezig en gaan ze zelfs mee in de attracties. Zo gingen wij met de Pieten in Jul’s Rollerskates. Wel alleen voor de echte (kleine) daredevils :-). Dat wil je toch niet missen. Er was van alles te doen. Van het ontmoeten van Sinterklaas tot aan het aaien van Amerigo én zelfs het behalen van je pietendiploma. Een echt compleet kinderfeest!

img_2754Naast het té gekke Mega Sint Spektakel biedt de Julianatoren heel veel leuke attracties. Dat het park echt voor kinderen is, blijkt wel uit het feit dat het park ook heel leuk was voor mijn dochter van 14 maanden, maar ook voor de vriendinnetjes van 4 en bijna 6. Ook zij hebben het ook ontzettend naar hun zin gehad.

Attracties als de Olifantenmolen, Kabouterwonderland en de Safaribaan vielen heel erg in de smaak.  De paardenbaan was bij de twee oudste meiden echt favoriet en na drie rondjes moesten wij ze toch echt mee slepen richting het restaurant. Want wie van iets lekker te snacken houdt, zit bij de Julianatoren ook goed. Want wanneer de kinderen lekker spelen in de klim en klauterhoek eet jij rustiger een pannenkoek frietje, snack (ook glutenvrij verkrijgbaar) of hamburger.

https://youtu.be/ByskaqLvvOU

Al vanaf het moment dat we binnen waren, was de spanning voelbaar want Het Mega Sint Spektakel stond nog te gebeuren. En hoewel wij Party Piet Pablo nog niet hadden gezien in het park, wisten wij zeker dat hij er was. We hadden toch niet voor niets in de auto geoefend op: “De zwarte pieten stijl”.

img_2752De Mega Sint Show was waanzinnig leuk. Met een leuk verhaal voor de kinderen met zowel een slechterik, als twee lieve pietenmeiden, had deze show alle ingrediënten voor de oeeeehs en de aaaahs. De kinderen gingen uit hun dak en hebben gedanst, gezongen en actief mee gedaan. Want hoe tof is het als je maandag op school kunt vertellen dat je Party Piet Pablo hebt ontmoet. Echt een dag met een gouden randje en een aanrader voor iedereen!

Meer informatie: http://www.julianatoren.nl/megasintspektakel/

/Kimberley – Kimskijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.