Celebrate banner by Shutterstock

 

Vandaag bestaat KiDDoWz 4 jaar!
Wat is de tijd eigenlijk voorbij gevlogen! 4 jaar geleden besloot ik om te gaan bloggen. Ik woonde in een kaal huis, na een hele nare periode in mijn leven. Dante lag in de avonden natuurlijk op bed, dus de kans om de deur uit te gaan had ik niet. Wat toen begon als een hobby, waar ik zo nu en dan eens iets mee deed…is uitgegroeid tot een goed gelezen blog! Ik wil jullie allemaal bedanken voor het meelezen en reageren. Ook wil ik een groot dankwoord uitspreken naar mijn twee vaste mede-bloggers Linda en Miranda! Bedankt voor jullie input, steun en vertrouwen! Mede dankzij jullie, is KiDDoWz een enorm succes geworden! Op naar de volgende jaren!
Liefs, Amanda

 

WINNEN!helplingactie
HELPLING viert ons feestje mee en ze hebben iets leuks ter beschikking gesteld voor 1 van onze lezers! Wij mogen namelijk een schoonmaakvoucher weggeven van 3 uur (twv. 50,70). Houdt er rekening mee dat HELPLING niet in heel Nederland beschikbaar is. Doe dus voordat je aan de winactie meedoet eventjes de postcode check! Wil je kans maken op deze onwijs fijne prijs? Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig maildres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

Foto credits vlaggenlijn: Shutterstock

24 gedachten over “KiDDoWz 4 jaar!

 1. Gefeliciteerd met jullie verjaardag eigenlijk. Na een feestje komt de rommelen. De rommel heb je dus ik de graag mee met de winactie.

  1. Fijn na de regio check en ik dacht zoetermeer is een grote stad. Kan ik zelf mijn rommel opruimen. Ze zijn er niets eens.

 2. Oooo wat lief dat je mij (en Linda) bedankt! Ik doe het met veel liefde en plezier. Op naar de 5 jaar!
  p.s. GeFeLiCiTeeRT!

 3. 4 jaar! Gefeliciteerd! Mooie mijlpaal.
  Ik loot heel graag mee voor de HELPLING hulp. Ons huis is wel toe aan een grondige winterschoonmaak 😉

 4. Gefeliciteerd Amanda, Linda en Miranda! En bedankt voor Jullie leuke blog! Ik doe heel graag mee aan deze winactie, want ik kan wel eens wat extra schoonmaakhulp gebruiken!

 5. Gefeliciteerd! Ik zou graag meedoen aan de winactie, door mijn studie en de drukke baan van mijn vriend wil het schoonmaken er nog wel eens bij inschieten…

 6. Allereerst gefeliciteerd met jullie verjaardag.
  Heerlijk als ik samen het huis door kan om het weer op orde te krijgen. Helaas ben ik niet zo’n poetser en loop ik wat achter met schoonmaken vooral boven.

 7. Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee met je winactie. Het lijkt me heerlijk om mijn huis een keertje helemaal door een ander te laten schoonmaken. Mss wel zo goed, dat het voor herhaling vatbaar is

 8. Gefeliciteerd. Ik had graag meegedaan maar bij ons is het nog niet. Mijn kinderen moeten nl alles doen van de WMO omdat ik Secundaire Progressieve MS heb. Dus ik had t geweldig gevonden als de boel weer eens heel goed gedaan werd. Maar ik gun het anderen zeer zeker. Dus fijn dat jullie het weggeven want werd even blij van wat er stond wat er te winnen stond. En er zullen veel mensen met mij dit heel goed kunnen gebruiken. Toi toi toi dus.

 9. Gefeliciteerd! Wat een top actie! Lijkt me heerlijk, een schoon huis bij thuiskomst. Kan ik met mijn vriend en dochtertje wat leuks gaan doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.