Op 22, 23 en 24 november 2019 vinden er op het Autotron in ’s-Hertogenbosch zeven spectaculaire Sinterklaasshows op het ijs plaats. Tijdens de ijsshow kan er worden meegezongen met de leukste sinterklaasliedjes, zullen de pieten stunten op het ijs en wordt de hele familie meegenomen op een Oudhollands winters schaatsavontuur.

Locatie perfect voor grootschalige shows

Afgelopen juni werd het festivalterrein van het Autotron al omgetoverd voor het succesvolle Aida in Concert. ‘De locatie bleek perfect voor grootschalige shows, laat Jeroen Dona van Libéma weten, ‘daarom leek het ons niet meer dan logisch om ook in de winter een totaalbeleving voor de hele familie te creëren. Er zal een enorme schaatsbaan worden gebouwd waar de pieten hun mooiste schaatskunsten zullen laten zien, maar ook voor en na de show is er voor jong en oud genoeg te doen.’

Samenwerking tussen mooie partijen

Sint on Ice is een samenwerking tussen Autotron (onderdeel van Libéma), Van Hoorne Entertainment en Senf Theaterpartners. Michael van Hoorne, directeur van Van Hoorne Entertainment, kijkt uit naar de samenwerking met het Autotron: ‘Jeroen en ik kennen elkaar al jaren en ik kan niet wachten om deze ijsshow aan het publiek te laten zien. Het Sintspektakel is niet alleen leuk voor de kinderen, ook ouders zullen zich verwonderen over de schaatsstunts van de professionele pietenschaatsers en het zal voor velen nostalgische gevoelens oproepen door de bekende Sinterklaasliedjes.’ Van Hoorne is zeker niet onbekend met het maken van familieshows. Al eerder maakte hij de succesvolle familievoorstellingen van Brandweerman Sam, Paw Patrol Woezel en Pip en Fien en Teun.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda 

Het sterrenkoppel Jim Bakkum en Bettina Holwerda zullen samen in de unieke sinterklaas-schaatsshow Sint on Ice te zien zijn. Er vinden maar liefst zeven spectaculaire sinterklaasshows op het ijs plaats. Naast Sinterklaas en de schaatsende pieten spelen Jim en Bettina in de voorstelling een grote rol.

Voor Jim Bakkum en zijn echtgenote Bettina Holwerda blijft het samen spelen in een voorstelling heel bijzonder. In 2006, toen ze de hoofdrollen in Grease speelden, kregen ze een relatie en sindsdien stonden ze vrijwel niet meer samen in een voorstelling. ‘We zijn nu dertien jaar en drie kinderen verder,’ laat Jim weten. ‘Dat Bettina en ik nu samen in een familievoorstelling mogen spelen, zien we als iets heel speciaals. Thuis vieren we altijd met de hele familie pakjesavond en onze kids vinden het nu al magisch dat papa en mama gaan samenwerken met Sinterklaas. We verheugen ons dus erg op de voorstellingen in november.’

Kaartverkoop en meer informatie: www.sintonice.nl.

64 gedachten over “Sint on Ice: 22, 23 en 24 november 2019 op het Autotron ‘s-Hertogenbosch

 1. Mijn jongste zoontje zou het geweldig vinden om hiernaartoe te gaan we wonen zelf in Oss dus lekker dichtbij en het is ook super gezellig voor ons ( mama en papa en zijn oudere broer ) want sinterklaas blijft leuk voor jong en oud

 2. kleindochter lise en kleinzoon quinn vinden het geweldig als ik win
  want het is natuurlijk pas echt FEEST als je bij de show van SINT bent geweest
  op zaterdag 23-11 om 13.30 uur of zondag 24-11 om 13.30 uur

 3. Ow dat zouden ze hier leuk vinden!! Een leuk idee, eens iets nieuws!! De sint op ijs 🙂 De 23ste middagshow van 16.00uur zou perfect zijn!!!

  1. Wat super leuk!! Ik doe graag mee voor ons gezin om naar de voorstelling van zaterdag 23 november te kunnen gaan om 11.00 uur of 13.30 uur.

 4. Schitterend om daar naar toe te mogen.
  Heel graag op zondag 24 november om 13.30.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

  1. Graag doe ik mee voor onze kids. Mooi uitje en wat zullen ze het fantastisch vinden. Graag doen we mee voor de voorstelling op zaterdag 23 november. De tijd maakt niet uit. We maken er een gezellig dagje weg van.

 5. Ik doe graag mee voor mijn dochter en neefje. 👩‍👧‍👦Die zouden onder de indruk zijn! 🤞Graag maken we er zaterdag 23 november tijd voor om Sint en piet te zien schitteren ✨ op het ijs. ⛸

 6. Met Van Hoorne is het altijd dolle pret, dus ik ben erg benieuwd wat ze van Sint On Ice gemaakt hebben. De dag en tijd om dit te kunnen bekijken met de meiden, maken niet uit.

  1. Mijn 2 jongste zijn nu wel aan het twijfelen over de echtheid van sinterklaas. Als moeder van 5 heb ik wel moeite met het idee dat dit het laatste jaar met sinterklaasmagie zal zijn voor mijn kinderen. Dus ik wil dit jaar echt alles uit de kast trekken en een sinterklaasshow hoort hierbij.

 7. Voor dit feest willen wij heel graag naar het autotron in S’Hertogenbosch.
  Voor ons zelf was dit familiefeest geweldig en het zou fantastisch zijn om onze kinderen deze herinnering mee te geven in de hoop dat het bij hun ook zo”n feest blijft

 8. De Sint op het ijs?
  Hij lijkt wel niet wijs!
  Dat gaat gevaarlijk zijn,
  hopelijk doet hij zich geen pijn.
  Schaatsen kan hij vast niet,
  dat lijkt me meer iets voor Piet.
  Amerigo doet het vast niet beter,
  op het ijs met hoeven gaat voor geen meter.
  Hopelijk word het avontuur op het ijs hem niet te veel
  en laat hij alles heel.
  Toch willen we heel graag komen kijken,
  over hun schaatskunsten zullen we dan ook niet zeiken.

  24 november schikt ons het best,
  hopelijk doet Kiddowz de rest.

 9. Heel graag zou ik hier met mij 22 boys naartoe gaan. Liefst op zondag 24 nov om 13.30!
  En paps en mama houden ook wel van een show op het ijs;)

 10. Aah wat een leuke actie weer! Ik doe heel graag mee, dit zouden mijn dochtertje en zoontje helemaal geweldig vinden.
  Ik doe graag mee voor tickets op zondag 24 november om 13.30 of om 16.00 uur 🙂

 11. Een flink stuk rijden voor ons, maar dit lijkt me echt de moeite waard!
  Mocht ik winnen dan zou ik graag naar deze gaan:
  ‘s-Hertogenbosch
  Zaterdag 23 november 2019 – 13.30 uur

 12. OMG wat zou dat gaaf zijn zeg !!!! Ik waag dolgraag een kansje mee want mijn dochters zouden dat echt zo MEGA gaaf vinden !!! We zouden het liefste naar de voorstelling gaan op zaterdag 23 november om 11.00.

  1. is dit voor het eerst,sinterklaas op het ijs? het is in ieder geval een leuk idee ik kan niet wachten om erheen te gaan samen met mijn opa die in december naar Nederland komt. hij woont namelijk in Aruba. ik heb hem nog nooit ontmoet dus ik ben ook wel benieuwd naar hoe hij is. hij komt ook precies tijdens de feestdagen omdat hij die zo leuk vind zijn lievelingsfeestdagen zijn ook sinterklaas en kerst.❤

 13. Zou graag met me 2 achter neefjes Xem & Mitch dit willen winnen omdat ik op hun pas en dit dan een mooie traktatie voor de 2 jaar oude maatjes is .En zelf vind ik het altijd leuk feest Sinterklaas

 14. Vrijdag 22 november of zaterdag 23 november 11 uur of zondag 24 november 11 uur Wat zou mijn zoonte blij worden en zijn neefje ook!! Gr uit Maaskantje!!!

 15. Oooo kei leuk 😀 in het weekend van 23 of 24 november; kan allemaal! Super leuk en wij doen dolgraag mee om
  Kans te maken op deze geweldige prijs!!

  Groetjes

 16. Graag maak ik voor mijn kinderen kans op de show van 23 november. Dit zou zó leuk zijn! Dan maken we er (vanuit Assen) meteen een dagje Den Bosch van!

 17. Oh wat is dit leuk voor mijn meiden! Voorkeur is zaterdag 23 november maar ook de andere datums maken we graag vrij voor deze show!
  Gr wendy

 18. Wat een geweldige show lijkt dit mij! Ik doe heel graag mee en zou het geweldig vinden om met ons pleeggezin op 23 nov om half één de show te mogen bezoeken! 🙂

 19. Ik kende deze show nog niet. Maar het klinkt erg leuk! Ik zou wel graag naar de show op 23 november om 16 uur willen gaan.

 20. Deze kunstjes op het ijs van de Pieten hebben wij nog niet eerder gezien.
  De jongens willen wel zien hoe de Pieten kunstjes op het ijs maken.
  Het lijkt ons leuk voor zaterdag 23 november om 13.30 uur om daar naar te kijken.

 21. Sint on ice lijkt me een gewedlige leuke show Moet al lachen bij het idee Echt top
  Daar doe ik graag aaan mee, lijkt me echt super leuk

 22. Wat lijkt me het leuk om onze dochter van 4 (bijna 5) te verrassen! Ze is net na Sinterklaas jarig, dus misschien wel een leuk (vroeg) verjaardagscadeau!

 23. Ik zou graag mijn dochter hiermee verrassen en er een gezinsuitje van maken, waarschijnlijk het laatste jaar dat ze gelovig is dus dan zou een mega optreden toch wel een kers op de taart zijn. De datum en tijd zou bij ons niet uitmaken wij zouden allang blij zijn met de kaartjes ongeacht de dag of tijdstip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.