In het Pinksterweekend op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni is het eindelijk zover: Het Telekids Familie Feest!

Tijdens het Telekids Familie Feest kunnen gezinnen met kinderen vanaf twee jaar urenlang hun hart ophalen aan een zeer breed entertainmentaanbod. Meet & greets op het Telekidsplein, een geweldige show in de speciaal gecreëerde concertzaal en de activiteiten op het Boerderijplein zullen de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen!

Bij binnenkomst worden de bezoekers door Fien & Teun onthaald op het Telekidsplein met onder meer springkussens, een draaimolen en diverse meet & greets met Chloe’s Toverkast, Playmobil Super 4, Super Wings, Bart & Bibi van Bibaboerderij, StoryZoo en Bollo.

Na de meet & greets gaat het concert van start en zullen de Telekids Musicalschool, Fien & Teun, Thomas de Stoomlocomotief™, Pipo de Clown, Brandweerman Sam™, Ernst en Bobbie, Rapunzel, Assepoester, Sneeuwwitje, Jul & Julia, Raak!, Hans & Grietje en goochelaar Wardo Wonder hun opwachting maken en het publiek vermaken met zang, dans, toneel, magie en veel interactie met de aanwezigen. Na afloop van het concert komen alle karakters uit de show nog naar het Telekidsplein voor meet & greets.

Na het bijwonen van het concert, het bezoek aan het Telekidsplein én het bekijken van de Telekidsparade met de kidshelden kunnen kinderen met hun familie een bezoek brengen aan het Boerderijplein. Daar is een kinderboerderij, een ponyparcours, een trekkerbaan en een nagebouwde TV-studio van het programma Fien & Teun, etc.

Het Telekids Familie Feest vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, Gorinchem. Voor meer informatie over het evenement en kaartverkoop kijk op:telekids.nl. Het Telekids Familie Feest wordt geproduceerd door Van Hoorne Entertainment B.V.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.