r0-40-300-225-ee6-K3_kan_het

Toen er gevraagd werd wie er verslag wilde doen van de K3 Show bedacht ik me geen seconde, IKKK! Riep ik enthousiast. Mijn Dochter van 3 is een enorme K3 fan en we bekijken heel vaak de Dvd’s, of luisteren samen naar de muziek en dansen er dan op. Het was dus het ideale uitje voor ons!

Toen ik mijn dochter het nieuws bracht sprong ze bijna letterlijk een gat in het plafond, en ze zei: “Daar heb ik altijd al van gedroomd mama!” Wat een heerlijk begin was dat! De K3 show staat momenteel in de Ahoy in Rotterdam, wij gingen met het OV en dat was best goed te doen. De metro was wat verwarrend, maar dat was vooral omdat ik er geen ervaring mee had. Vanaf het metro station is het een klein stukje lopen en het kon eigenlijk niet missen, we liepen gewoon achter de meute kleine K3 meisje’s aan.

Eenmaal binnen gekomen waren er 4 bakken met allemaal mooie tekeningen.
k35
Er waren 4 keuzes: K3 zijn, in een video clip spelen, vliegen en taarten gooien. Later werd duidelijk dat K3 wensen laat uitkomen door middel van de tekeningen uit de bakken te trekken.

k32

Het wensen laten uitkomen begint met 3 meisje’s die K3 mogen zijn. Karen, Kristel en Josje kiezen alle drie een tekening uit de bak, waarna er 3 meisje’s naar voren mogen komen, die tijdens een liedje worden omgetoverd tot K3. In de regenboog (Mamasé) jurkjes komen ze naar buiten met een pruik op en mogen “Alle kleuren” meezingen met K3.

Er mogen ook 3 kinderen mee spelen in een clip, de drie meisje’s krijgen alle drie een instrument en mogen daarmee K3 begeleiden tijdens een liedje terwijl ze op groot scherm te zien zijn voor iedereen.

Een heel stoer meisje van 6 mocht vliegen tijdens een liedje aan een heleboel ballonnen.

Tot slot was er het taarten gooien wat aansloot op de verhaallijn van de show.
Zoals we gewend zijn van K3 zat er tussen de liedjes een verhaal in de show. In dit verhaal was er Koen kan het (of te wel komkommer, zoals de meisjes van K3 hem noemde)
k31
Koen wil een slagroom taart winnen van K3, door meer wensen te laten uitkomen en hij is best gemeen tegen ze. Mijn dochter had meteen een hekel aan hem en aan alle geluiden in de zaal te horen, alle andere kinderen ook.

k34Koen probeert de hele show lang meer wensen te vervullen als de meisje’s van K3. Maar geen enkel kindje wil hem hierbij helpen dus gaat hij vals spelen. De score is 3-3 en hij eist zijn slagroom taart op.
De meisje’s zijn echter niet zo gecharmeerd van de vals spelende en gemene Koen, dus hebben ze zelf ook een plannetje! Ze geven Koen niet 1 maar 9 lekkere slagroom taarten. Dan stellen ze de kleine bakkers voor, dit zijn weer kindjes waarvan er kleurplaten getrokken zijn. En binden ze Koen vast aan de stoel en gaan ze met z’n alle taarten op hem gooien.

Uiteindelijk heeft Koen spijt en biedt hij zijn excuses aan. Wat alles toch weer tot een goed einde maakte.

De liedjes tijdens de show zijn de bekendste hits van K3, zodat het goed herkenbaar is voor de kinderen en ze waren dan ook allemaal lekker aan het dansen.
k33

Na een fantastische voorstelling gingen we weer voldaan naar huis, en we namen een leuke Josje pop mee die daar te koop was voor € 15,-

k36

Wil je ook graag naar de nieuwe show van K3? Je kunt hier terecht voor de data en tickets!

/Linda

Een gedachte over “Verslag: ´K3 Kan het´- De Show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.