Walt Disney Animation Studios presenteert “Frozen,” een waanzinnig ijzig avontuur. Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhuld is door een strenge eeuwige winter. Om een einde te maken aan de betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Met elkaar maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden zodat ze samen de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een grappige sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Ze gaan de koude strijd aan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

frozen2Stap mee in de ijskoude wereld van Frozen en zie hoe Anna haar uiterste best doet om het hart van haar zus te laten smelten. Frozen is geproduceerd door de makers van ‘Rapunzel en ‘Wreck-it Ralph’ en is vanaf 9 april 2014 te koop op DVD en Blu-ray.


WIN!Frozen DVD high res
The Walt Disney Company Benelux stelt speciaal voor KiDDoWz  een ontzettend leuk prijzenpakket ter beschikking!
Hierin zit exclusieve merchandise (sjaal, muts en keychain), die niet in de winkel verkrijgbaar is én de DVD van Frozen!

Frozen_FleeceScarfDEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN!

Frozen_Key_Chain Frozen_Beanie_with_Earflaps

(Visited 128 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Frozen – Disney

  1. Oh… ik heb zo gelachen om deze film en heb hem dan ook met heel veel plezier met mijn kinderen zitten kijken. Leuk om hem ook nog een keer op dvd te zien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.