Kerst is traditioneel een moment van samenzijn en genieten van heerlijk eten en goede gesprekken aan de kersttafel. Nu het dit jaar anders loopt, wil Aviko families en vrienden toch een beetje samenbrengen met de feestdagen. Op 11 en 12 december organiseert Aviko gratis Online Kerstworkshops waar Nederlanders vanuit hun eigen keuken samen een kerstdiner kunnen bereiden; dit onder leiding van de bekende Vlaamse chef Wim Ballieu. Naast deze ludieke actie om samen te koken, helpt Aviko Nederland op nog meer manieren aan een warme kerst. Via Avikokleingelukbox.nl kun je je dierbaren verrassen met een persoonlijke videoboodschap. De 1000 meest liefdevolle inzendingen ontvangen bovendien een “Klein Geluk” Box, boordevol lekkers voor een kerst high tea of -borrel. De actie wordt onder de aandacht gebracht middels een speciale kerstcommercial op TV. Bovendien brengt Aviko het kerstmagazine Sparkle uit, zodat het ook dit jaar feest aan de – kleine – kersttafel wordt. 

Aviko’s Kerstkeuken is geopend

Wie wel wat inspiratie kan gebruiken voor de komende kerstdis, kan zich via www.avikokerstkeuken.nl opgeven voor de gratis Aviko Online Kerstworkshop op 11 en 12 december en zo live mee koken vanuit de eigen keuken. Onder de bezielende leiding van de Vlaamse chef Wim Ballieu, bekend van de Aviko Buurttafel on Tour-uitzendingen op tv en de Aviko receptenboeken. Samen met presentatrice Vivian Slingerland neemt hij de online deelnemers op interactieve en inspirerende wijze mee in een heerlijk driegangen kerstdiner. 1500 gelukkigen ontvangen bovendien voorafgaand aan de workshop een Kerstbox vol ingrediënten voor de Aviko Kerstworkshop.

Geluk zit in kleine momenten 

Vanaf 3 december kan iedereen – van klein tot groot, van jong tot oud – familie of vrienden via Avikokleingelukbox.nl verrassen met een persoonlijke kerstwens, die de dag voor kerst wordt bezorgd. Uit de mooiste, ontroerendste en grappigste inzendingen worden 1000 gelukkigen geselecteerd die bij de persoonlijke videoboodschap een Klein Geluk Box ontvangen. Deze box, gevuld met lekkernijen, maakt de Kerst high tea of Kerstborrel compleet. Deelname aan de actie is gratis. De Klein Geluk actie onderstreept Aviko’s missie om mensen te verbinden, door kleine momenten van geluk met elkaar te delen.  

 

Feestdagen magazine Sparkle

Zeker deze kerst kan wat extra sprankeling gebruiken. In het zestig pagina’s tellende magazine Sparkle voegt Aviko een beetje magie toe aan de feestdagen! Of je nu kiest voor vlees, vis of vega, gemakkelijk of ingewikkeld, Aviko inspireert met overheerlijke recepten, gezelligheid en knusse sfeer. Sparkle wordt gratis toegestuurd aan iedereen die Aviko het afgelopen jaar een warm hart heeft toegedragen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.