SAMSUNG CAMERA PICTURESDe Kinder kook shop komt met een wel heel interessant product aan zetten namelijk eetstokjes konijn. Zo kunnen we dan hopelijk en eindelijk de jongste kids leren om met stokjes te eten. Nadat de bestelling is gedaan volgt een dag later al het pakje in de brievenbus. Daar hebben we dan ook geen enkele klacht over. De leuke kaarten die de kinderen zelf in kunnen kleuren zijn helemaal briljant. Tevens kregen we er leuke mais prikkers bij, aan beide kanten van een maiskolf kun je een prikkertje steken en zo kunt u, of uw kind de maiskolf makkelijk verorberen.

De eetstokjes konijn zijn voor slechts €3,95 te bestellen en zijn SAMSUNG CAMERA PICTURESkleiner dan de gebruikelijke / volwassen eetstokjes. De eetstokjes zitten vast aan het konijntje, maar kunnen er uitgehaald worden om schoon te maken (of te vervangen). Doordat de stokjes bovenaan vast zitten zien de stokjes er gelijk een stuk leuker uit, bovendien zijn ze makkelijker te hanteren voor kinderen. De stokjes zijn niet alleen in een witte konijn uitgevoerd ook is er een roze versie van een meisje en een blauwe versie van een jongen. De lengte van de stokjes + figuurtje is ongeveer 22,5 cm.

Mijn dochter mag de stokjes gaan uittesten. Aangezien ze niet de makkelijkste eter is gaan we het uittesten met chips! Eerst even een aantal keren oefenen en dan kunnen we een andere keer over gaan SAMSUNG CAMERA PICTURESop wok. Ondanks dat ze een slechte eter is lust ze chips, ijs en snoepjes als geen ander. Helaas voor haar is het niet elke dag feest, maar vandaag dus even wel.

De stokjes neemt ze vast en ietwat onzeker probeert ze een eerste chippie te vangen. Na een paar tellen heeft ze door hoe ze met één hand waarin ze de stokjes vast heeft een chipsje kan vangen. Stap twee is om dit natuurlijk in de mond te krijgen. Dit lukt haar gelijk zonder enige twijfel en aarzeling. De stappen zijn gezet en zeSAMSUNG CAMERA PICTURES mag de chips met stokjes verder op eten. Vanavond eten wij spinazie en aangezien ze dat wel goed eet maak ik me geen zorgen over het avond eten.

De stokjes, maar ook heel veel andere super leuke producten zijn te koop via dekinderkookshop.nl

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.