engel1Als ik aan de naam denk krijg ik stiekem toch wel een akelige kriebel over mijn rug, ik zie gelijk een website voor me met allemaal engelenbeeldjes, poppetjes van engeltjes, engelen kaarten en nog maar te zwijgen over kaarsen en de hele reutemeteut. Zal ik toch de moed hebben om de website te bezoeken! Ja hoor ik ben niet voor 1 gat te vangen en aangezien de jongste dochter gek is op engeltjes (bewezen vorig jaar op een kerstmarkt waarbij ze de tijd versleten heeft aan het bezichtigen van een engelenbeeldje) kan ik het niet over mijn hart krijgen om de site niet eens onder de loep te nemen.

En dus klik ik op de site en opent zich een pagina die ik niet voor mogelijk gehouden had. Niks engelen beeldje geen engelen kaarten of andere dingen die in mijn verbeeltenis zaten. De site oogt erg vrolijk en rustig werkelijk een genot voor het oog en hersenen. Er is veel keus en ook seizoensartikelen worden verkocht.

Het is erg indrukwekkend om te zien dat ik niet de enige ben die geinteresseerd is in deze website. Er is al vele media aandacht geweest welke ik stuk voor stuk niet meer dan logisch vind zo’n beetje alle bekende bladen uit de winkelschappen kun je terug vinden onder het kopje media. Toch blijft er bij mij één vraag over: Waar komt de naam engelpunt vandaan? Aangezien ik niet mezelf ben als ik even zo vrij ben om het te vragen, neem ik contact met ze op en leg ik mijn vraag: Waar komt de naam engelpunt vandaan? voor. Het antwoord is de verlossing:

engel2“Ons bedrijf ENGEL. is eigenlijk een uit de hand gelopen grap. Inmiddels dertien jaar geleden heb ik de eerste stoffen slinger gemaakt voor mijn dochter. Als een aandenken aan mijn “knutsel”oma die mij haar naaimachine en knutselkoffer na liet. Ik ben van oorsprong orthopedagoog en was werkzaam in de jeugdhulpverlening en gezondheidszorg. Stoffen slinger waren destijds geen product dat je in de winkels kon vinden. Omdat iedereen mij vertelde dat ze ook zo’n mooie slinger wilde,heb ik de stoute schoenen aangetrokken en 3000 slingers laten produceren. Vanaf dat moment was het een hit en hebben we in de afgelopen jaren 10.000 slingers verkocht. Inmiddels hebben we ook de grotere winkelketens het opgepakt en zijn de stoffen slingers niet meer uit ons beeld weg te denken. Ik ben inmiddels eigenaar van een succes vol merk ENGEL. Nu terug komend op jou vraag. Toen ik de slingers liet produceren heb ik een naam en logo bedacht. ENGEL met een grote punt erachter, simpelweg omdat ik gek ben op stippen. De naam Engel is een afgeleide van mijn achternaam en mijn bijnaam in jongere jaren. Al snel moest er een website komen maar de naam ENGEL was al lang vergeven. Ik moest iets dat aan sloot bij mijn logo, toen is het engelpunt geworden. Op dat moment had ik natuurlijk nooit gedacht dat we uit zouden groeien tot een internationaal bedrijf, buitenlangers snappen natuurlijk niets van onze naam.” Aldus Sabien van www.engelpunt.com

Aangezien ik dit antwoord niet aan zag komen maar ik wel blij verrast ben met deze informatie leek het mij niet meer dan gepast om dit ook met jullie te delen.

Zonder ook meer een woord te reppen over de atikelen die ik gevonden heb op de website, met uitzondering van de stoffen slingers, ben ik ook niet van plan om nog iets te verklappen. De verassing die ik heb mogen ervaren bij de website wil ik ook U graag laten ervaren. Bent U nieuwschierig geworden wat ze verkopen? Klik dan zonder enige aarzeling op de link http://www.engelpunt.com en laat uw gedachten verdwalen in de vele artikelen die ook bij U in huis geweldig zullen staan, hangen, liggen, plakken…

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.