hollandHet is alweer november nog een paar weken en dan mogen we sinterklaas met zijn knechten verwelkomen in ons land. Nadat alle kinderen flink verwend zijn door sint en zijn pieten, is het tijd om de dozen weer van zolder te halen en de kerstboom op te tuigen.. en te winkelen voor fantastische cadeaus, om elkaar met kerst flink te verwennen. Maar wellicht herkent U het gevoel wel dat ik ook elk jaar heb als we richting kerst gaan: Welk kerstpakket zou ik dit jaar krijgen? Al heel wat kerstpakketten zijn de revue gepasseerd en de ene is goed verwelkomt, de andere hebben we met tederheid doorgespeeld naar een ander gezin, immers is het zonde om weg te gooien.

Bij www.kerstpakkettenplaza.nl hebben ze er ook goed over nagedacht, er zijn diverse pakketten te koop voor de werkgever. Een pakket ga ik met U uitgebreider bekijken. Namelijk het “I love Holland” kerstpakket. Dit pakket is geselecteerd omdat het pakket voor het hele gezin, maar ook voor vrienden, geliefden en familie geschikt is. Tijdens de kerstavonden zal er veel plezier beleefd worden met dit hippe Hollandse kerstpakket! Gezellig met zijn allen aan tafel het Ik hou van Holland bordspel spelen met diverse Hollandse versnaperingen.

Inhoud van het I love Holland kerstpakket: ­ Ik hou van Holland bordspel, Servetten, geroosterd brood,mini roomboter speculaas, chocodrank selectie, Amsterdame paaltjes drop, Thee selectie in 3 smaken,picos dipstokjes, boeren smeerkaas, chips tomaat basilicum, hartige sticks, glossy kerstmagazine en dit allemaal uiteraard verpakt in een feestelijke doos.

Uiteraard nadat ik me verdiept heb in dit kerstpakket borrelt bij mij de vraag op: van welk artikel (of wellicht een heel pakket) staan bij U nog de haren overeind en wat vond u het meest bruikbare en leuke artikel (of pakket) wat U van uw baas heeft mogen ontvangen? Alle reacties mogen hieronder neer gezet worden. Ik kijk uit naar alle reacties

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.