SAMSUNG CAMERA PICTURESEen aantal dagen voor wij met vakantie gingen kreeg ik een mail van Babygoodies met de vraag of het me leuk leek om een bidon te testen. Gepersonaliseerd weliswaar. Aangezien de jongste zoon al een gepersonaliseerde drinkfles heeft leek het me wel wat voor de oudste zoon (die na de zomervakantie ook drinken mee naar school moet nemen). Zo kunnen ze beiden hip naar school zonder dat er een kans bestaat dat andere kinderen hun drinkfles mee nemen.

De drinkfles kan zonder problemen in de vaatwasser, zelfs de afbeeldingen en de tekst zouden zonder beschadiging eruit moeten komen. Natuurlijk hebben wij dit getest en stelt het product ons niet teleur. Nu we het toch over afbeeldingen en tekst hebben… zoals reeds eerder vermeld kunnen we dit zelf personaliseren.

Er is een hele grote keus aan afbeeldingen, zelfs meerdere afbeeldingen op een drinkfles is geen probleem. De bedrukking is krasvast en ‘ingebakken’ in het metaal van de bidon. Mijn tienerzoon vond de afbeeldingen wel leuk maar niet stoer genoeg. Toen gaf hij aan bij achtergronden te willen kijken, de keuze hier is een stuk beperkter maar zeker niet minder waard. Hier vond hij namelijk zijn favoriete afbeelding voor de drinkfles. Ook zijn naam wou hij op de fles afgedrukt hebben, alleen absoluut niet door het plaatje heen omdat daar al meer tekst staat. Gelukkig is er de optie om de tekst ook iets te kantelen en kon hij zijn naam gekanteld boven de wereldkaart plaatsen. Trots als hij is laat hij het aan iedereen binnen het gezin zien.

SAMSUNG CAMERA PICTURESNa een paar dagen wachten arriveert de bidon. Deze is voorzien van een een dubbele dop en afsluitdeksel. Zo kan zoonlief kiezen hoe hij wilt drinken. De afbeelding en de naam zijn precies aangebracht zoals we in gedachte hadden. De drinkfles is makkelijk open en dicht te draaien en lekt helemaal niet. Hier kan hij zeker aankomend schooljaar mee vooruit.

De drinkfles is bij babygoodies.be te bestelen voor €12,95

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.