kapotOp haar facebookpagina roept Carry Slee lezers op om ambassadeurs te worden voor haar nieuwe boek ‘Kapot’. Het blijft bijzonder dat een schrijver zo actief met z’n lezersschare om weet te gaan. Een paar weken later de vraag of er ook fans zijn die een stukje uit het boek voor willen lezen, dat wordt op video opgenomen. Je mag dan bij de spectaculaire lancering van het boek ‘Kapot’ op 9 spetember aanwezig zijn! (Boek)bloggers mogen zich apart melden en na het uitwisselen van gegevens krijg ik het ongecorrigeerde leesexemplaar van ‘Kapot’ opgestuurd! Het is de bedoeling dat we allemaal op 9 september 2015 onze recensie of bespreking online plaatsen.

Door deze #blogbom kan het niet anders dat vanaf dat moment iedereen in Nederland op de hoogte is van dit nieuws:

-Na ruim tien jaar eindelijk weer een 12+ roman van Carry Slee-

lees ik op de blauwe sticker op de kapotte kaft. Hetzelfde blauw dat ook de auteursnaam en achterzijde van deze jeugdroman siert. We zien Thijs & Julia, broer en zus, steun zoeken bij elkaar. De toon is gezet!

Julia is zangeres en speelt samen met haar broer Thijs in een band. Het leven lacht hen toe, ze hebben het leuk. Het gaat goed op school en ze hebben veel vrienden. Als er dan ook nog eens professionele aandacht voor de band komt, dan lijkt het allemaal niet kapot te kunnen gaan. Langzaam maar zeker komen er wat kinkjes in de kabel. Er heerst wat spanning in de relatie van hun ouders. De beste vriendin van Julia is verliefd op haar broer. Emma steekt meer tijd en energie in die relatie dan in de vriendschap. Het gaat minder goed op school met Julia, er zijn wat spanningen binnen de band en als klap op de vuurpijl krijgen broer en zus ruzie. Als het er echt op aan komt, wie kiest er dan voor wie? Overleven het huwelijk, de vriendschap, de liefde, de band en het gezin dit of gaat alles KAPOT?

Ik heb deze jeugdroman in een teug uitgelezen. De hoofdpersonages zijn uit het leven gegrepen, datzelfde geldt voor hetgeen ze dagelijks meemaken. De spanning wordt met de bladzijde opgevoerd. Carry Slee is daar meester in. Ook blijft de twijfel overeind, heel knap tot op de laatste bladzijde!

Kijken jullie vanmiddag om 16 uur naar Carry Slee TV op http://www.carryslee.nl/.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

‘Kapot’ van Carry Slee, Overamstel Uitgevers 2015 is vanaf heden overal te koop, o.a. hier:
[bol_product_links block_id=”bol_55eb2dc36446a_selected-products” products=”9200000046289122″ name=”kapot” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Boek 93/53 #boekperweek #blogbom

/Lmcmr

 

23 gedachten over “‘Kapot’ jeugdroman van Carry Slee 12+ (+winactie)

  1. Leuk om even naar te kijken, maar te mooi weer om er helemaal voor binnen te blijven! Gaaf boek voor de weer wat donkere dagen die vast volgen na deze mooie zonnige dag van vandaaf

  2. Ben na aan het zien nu helemaal benieuwd naar het boek. Helaas is dit een onderwerp wat bespreekbaar moet zijn, zeker als je werkt in het onderwijs. Zou een mooi boek zijn om in groep 7/8 te mogen voorlezen. Daar zijn ze gek op Carry Slee

  3. Geweldig, wat was dit leuk om te zien. Ben nu nog veel meer benieuwd naar het boek. En helemaal na dat ik de leuke positieve recensies over kapot heb gelezen.

  4. Dit lijkt mee een mooi boek voor mijn dochter en natuurlijk ook een beetje voor mezelf!
    Ik heb helaas niet kunnen kijken maar mijn dochter gelukkig wel.

  5. ik doe heel graag mee voor mijn zoon van 13 jaar die altijd ruzie heeft met zijn broertje van 10 . hij moet dit boek zeker lezen!

  6. Zou erg leuk zijn om m’n dochter voor haar verjaardag te geven. Zou perfect zijn, past erg goed bij de zelfgemaakte boekenlegger die ze ook krijgt.

  7. Wat een leuke winactie…….deze schrijfster staat bij mijn dochter goed te boek! Hoewel ze moeite heeft met begrijpend lezen, leest ze de boeken van Carry vaak in een ruk uit. Blijkbaar omdat ze er erg door geboeid is……..en terecht…..een goede schrijfster van kinder/jeugdboeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.