stat1KiDDoWz lichtte een maandje geleden al een tipje van de sluier van de nieuwe wintercollectie 2015 van LoveStation22 op. Net als een jaar geleden mogen wij een jurk met lange mouwen van LoveStation22 verslaan. Ook nu is onze oudste dochter de gelukkige. Het toeval wil namelijk dat haar jurk van 2014 nog steeds mooi zit, maar helaas op school een inktvlek heeft opgelopen. Mooi moment om de jurken om te ruilen.

stat4Jurk Annemijn, in de kleuren grijs, mint & koraal wordt in de zo herkenbare postzak van LoveStation22 gebracht. De koraal gekleurde centuur flitst door het plastic heen en de schoolmeid wil direct haar nieuwe jurk showen. Hetzelfde felle koraal komt terug in de armboorden, het onderboord en de ster op de borst. De stof voelt heerlijk zacht en soepel aan. De pasvorm is perfect ondanks haar ranke bouw. Het mint geeft het jurkje een frisse aanblik en luidt alvast de winter in. Het grijs en zwart maken combineren gemakkelijk. Dochterlief draagt haar jurk met een zwarte legging, een dag later met een grijs-zwart gestreepte legging die ik haar nog leuk vind staan. Van ruilen is gelukkig geen huilen gekomen!

Meer en stat3meer winkels verkopen de LoveStation22- collectie. Jurk Annemijn is van maat 92 t/m 152 o.a. hier online te koop voor 34,95 euro. Zie hier in een oogopslag alles dat nieuw binnen is. Tip: centuur Vosje kan leuk afgewisselt worden met de koraal gekleurde centuur.

/Lmcmr

2 gedachten over “Review: LoveStation22 wintercollectie 2015

  1. In het echt is de MINT kleur nog veel frisser zie ik nu.
   De jurkjes van LoveStation22 vallen op maat, blijven mooi van kleur en in vorm.
   En ze zijn m.i. betaalbaar.

   Groetjes Linda,

   Lmcmr bij KiDDoWz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.