Een klein flesje wat de perfecte inhoud heeft voor een collage-2015-04-27 (2)tussendoortje op school. Bovendien past het kinderflesje ook nog eens in de Goodbyn lunchbox. Een ideale combinatie om zo een gezond tussendoortje en drinken te combineren in een lunchbox zodat je kind niet te veel mee sleept. Het klinkt ideaal en dat is het ook!

In het drinkflesje kan 237 ml. Hierdoor kan mijn dochter in een pauze haar drinken op drinken zonder dat het te veel is in een keer. Bovendien is het drinkflesje keer op keer op keer te gebruiken waardoor het milieu wordt bespaard. Dit geeft een SAMSUNG CAMERA PICTURESontzettend prettige gedachte. Ook erg prettig: de inhoud van het drinkflesje is zelf te bepalen, hierdoor kan een zoete aanslag op tanden bespaard worden door er water in te doen.

Eerder heb ik al de Goodbyn lunchbox getest Grassys lunchbox en deze komt nu perfect van pas om beide artikelen te combineren. Zo kan de schoolmeid nog hipper naar school. Het dopje gaat makkelijk open en dicht. Tevens sluit hij erg goed zodat deze niet lekt. Uit het tuitje kun je drinken, maar je zou er ook een rietje in kunnen zetten.SAMSUNG CAMERA PICTURES

Goodbyn drinkflesje kinder 237ml is gemaakt van PP5 (Polypropylene)  en is BPA-en ftalaat-vrij. De drinkfles past in de Goodbyn Bynto lunchbox en is ideaal voor kinderen!

Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.