Ken je dat, soms kom je iets tegen, waar je spontaan verliefd op wordt! Dat had ik toen ik de fantastisch geïllustreerde bordjes zag van Oh You Pretty Plates. Dit fijne bedrijfje is ontstaan vanuit een liefde en passie voor illustreren, dineren en hospitality. Nikki heeft het talent om op duurzaam keramiek, de mooiste afbeeldingen te zetten. Enne, dit alles doet ze “gewoon” met de hand!

Beide boys een eigen bord
Voor beide jongens stuurde Nikki een gepersonaliseerd bordje op! En zoals verwacht; ze willen niet meer van een ander bord eten! Ook voor Kian is, ondanks dat hij nog niet kan lezen, zijn bordje herkenbaar. Er staat een lief konijntje op én zijn naam. Dante heeft een ontzettend gezellige teckel op zijn bordje staan en ook zijn naam. Het eet een stuk lekkerder trouwens, als het er allemaal gezellig uit ziet! Ik vind het trouwens ook heel handig dat de bordjes in de vaatwasser en magnetron kunnen, scheelt een hoop nadenkwerk voor iedereen hier in huis.

Gaaf servies op tafel
Kies voor een heel servies met een “standaard” afbeelding, om eenheid te creëren op tafel. Is weer eens wat anders dan het servies uit de winkel. In de online shop is genoeg te vinden!

Leuk om te krijgen en te geven
Nikki maakt dus ook bordjes op maat, zoals je hierboven al hebt kunnen zien/lezen. Dit doet ze onder meer voor kinderen, geboortes, verjaardagen en huwelijken, met een naam en evt. datum naar wens. Een gaaf cadeau voor een ander, of voor jezelf! Want wat is nou leuker dan een uniek bordje (cadeau krijgen) met je eigen naam erop?

Shoppen in een stenen winkel
Je kunt het servies ook shoppen bij conceptstores Pieter & Tosch, La Maison de Sophie en Thuyskamer in Amsterdam, in de lunch/showroom van Stroop in Rotterdam en kindercadeauwinkel Lush & Luba in Valkenswaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.