Afgelopen vrijdag heb ik de breedste glimlach ooit gezien. Mijn nichtje mocht het BABY born® Interactief Bad met Schuim reviewen….en als echte poppenmoeder, is dat natuurlijk een droom die uitkomt! 

Van tevoren werd de badcape van boven naar beneden gehaald…de pop moet het tenslotte niet koud krijgen na het badderen! Ook een flesje badschuim toverde madame tevoorschijn….”dan ruikt ze zo lekker en dan kunnen we bubbels maken”. Afijn…badje uit de doos, (dit duurde eventjes, omdat alles heel erg goed vast zit) klepje van de batterijen open, batterijen aanduwen en het klepje weer dichtschroeven…ennnnn gaan met die banaan! Uiteindelijk is de pop 2x in bad geweest die middag…en er zullen nog vele bad-sessies volgen!

Je vult het badje met water, tot de aangegeven lijn. Vervolgens vul je de opening naast de “schuim-knop” met badschuim (deze knop gebruik je als pompje om schuim te maken. De andere knop is om de douchekop mee te bedienen, er komt dus echt water uit. Het slangetje is niet zo heel lang, dus let erop dat je deze niet kapot trekt. De lichtfunctie in de onderkant van de badkuip laat het schuim in allerlei kleuren oplichten, deze zet je aan door op het knopje aan de voorkant van het badje te drukken. Je hoort dan grappige bad-geluidjes en het liedje van BABY born®. Een kleine rubberen eendje houdt de pop gezelschap tijdens het badderen. Een enorm succes dus!
[bol_product_links block_id=”bol_59f703d70b83a_selected-products” products=”9200000058202296″ name=”bad” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″] Het BABY born® interactieve badje word geleverd met werkende douchekop, schuimfunctie, licht en geluidseffecten en een rubber eendje. Uren speelplezier gegarandeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.