11173372_439860629547648_1647862645468513762_nKennen jullie allemaal Mano nog? Niet het monster onder het bed of uit de kast toen je klein was! Nee Mano van de Monsterdoos! Zo niet dan kunt u hier uw geheugen even opfrissen naar de eerste review van dit geweldig pakket. In tegenstelling tot de vorige doos staat Mano nu WEL op de doos. Dat maakt het natuurlijk niet alleen monsterlijk goedkoop maar ook nog eens monsterlijk leuk!

Deze keer is de nieuwe Monsterdoos uitgekomen, en daar willen wij van KiDDoWz natuurlijk meer over weten. En dus arriveerdemonsterdoos de monsterdoos weer keurig zoals we van ze verwacht hadden. Uiteraard konden wij wederom niet de nieuwsgierigheid weer staan en dus doken we de doos in, figuurlijk dan. Het ene product na het andere product halen we eruit. Vol verbazing kijk ik weer naar de hoeveelheid producten wat uit de doos komt. Stuk voor stuk allen bruikbaar, is het niet voor mezelf dan wel voor de kinderen, mijn partner of de aankomende verjaardag die eraan komt. De vorige keer viel ik al bijna om van verbazing, een goedkope doos met een grote inhoud. Ook dit keer weer blijft de verbazing bestaan. Leuk om te weten dat je ook nog goedkoop inkopen kunt doen. En dat enkele product wat je niet gebruikt? Lekker op laten maken door een ander. Wat dat betreft geloof ik wel in karma: geven en het weer terug krijgen in de vorm die voor jou goed is. En van wie of wat? Dat is de vraag!

11117466_847912521969614_1739454159_neen paar artikelen uit de doos:

 • HeltiQ EHBO Crème!
  Een 100% natuurlijke All-in-one crème voor schaafwondjes, kneuzingen, zwellingen en blauwe plekken
 • MESA MEXICANA BURRITO SEASONING MIX.
  Schuif aan in Mexico met Mesa Mexicana, letterlijk ‘Mexicaanse tafel’! Gastvrijheid, delen en genieten staan centraal in de Mexicaanse eetcultuur, die al duizenden jaren terug gaat. Maya’s, Azteken, Tolteken en Olmeken maakten al gebruik van wat het land te bieden had, zoals mais, chocolade, bonen, tomaten, en chili pepers. Al deze ingrediënten en de bijzondere smaakcombinaties in Mexico veroverden later de rest van de wereld. Haal met Mesa Mexicana zowel authentiek Mexico als modern Tex Mex in huis! Geniet van deze smakelijke Burrito Seasoning Mix, maar probeer ook eens de overige bijzondere varianten
 • KUMAR’S TIKKA MASALA
  Welkom in Kumar’s wereld van verse curries en bumbu’s en reis mee door Azië. Een wereld waar de rijkdom van smaken, geuren, kleuren en beleving centraal staat.
  Door de continue zoektocht van chef Suresh Kumar naar de ultieme combinaties 11297789_847912508636282_1751657787_nvan kruiden, specerijen en andere ingrediënten, komt zijn passie ook voor u binnen handbereik. Deel deze passie en ervaar hoe ambacht en authentieke recepten de elementen in Kumar’s verse curries en bumbu’s in balans brengen.
  Proef Tikka Masala, een milde Indiase curry met mild zoete kruiden, en varieer ook eens met andere Kumar’s producten!
 • Marne Franse Mosterd is nu ook verkrijgbaar in handige portieverpakkingen!. De vertrouwde Marne kwaliteit, maar dan met extra gemak. Langer houdbaar, makkelijk te doseren en altijd mosterd in huis. Zelfs handig om mee te nemen voor onderweg of om op tafel te zetten. Daarbij is onze Franse mosterd mild van smaak en daardoor uitermate geschikt voor bij bijvoorbeeld kaas, een bitterbal of ander lekker hapjes. Eet smakelijk!

De monsterdoos is hier te bestellen voor slechts €10,95.

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.