Helemaal hip in bloggersland is het fenoneem “unboxing”. Ofschoon wij daar al vaker aan meegedaan hebben zonder deze term te gebruiken, gebruiken we nu lekker wel die term (zie titel). Voor degene waar dit nog helemaal nieuw voor is. Unboxing is het uitpakken van een doos / box of ander pakketje.

IMG_1026Wat we gaan unboxen is, gezien de titel, ook niet meer een verrassing. Het is namelijk de monsterdoos! En voor trouwe lezers is het wellicht geen verrassing meer aangezien we hier eerder al aandacht aan hebben besteed (eerdere reviews zijn hier en hier te lezen). De foto van de doos wie we deze keer ontvingen, staat hier langs afgebeeld dus ik ga eerst even opnoemen wat er in deze doos zat.

De Monsterdoos bevat de volgende producten:

Mentos Shakies (1 rol), Pure Leaf Peach (500 ml), Tuc Cream & Olive, Prodent White Now instant TRIPLE POWER GOLD (75 ml), Go Tan Tirayaki, Pepsi Max (50cl), 7UP Mojito (50cl), Lipton Green Tea Indonesian, Friesche Vlag Latte (500 ML), Zwart/Wit Fortuin (1 rol), Lassie Pealla rijst, Wasa Delicate Crackers Black & Green Olive, BiFi Junior, Hero FruitPapje Granen/Banaan/Aardbei, Hero FruitPapje Granen/Multifruit, Pritt CREATE YOUR MAGIC CASTLE, Jillz Elderflower-Mint, Knorr Spaghetti Bolognese, Maaza Coconutwater & Mango (1l), Gezond.nu magazine, Bofinos Nic Nac, Fruit to Go, Becel Olie Blend (250 ml) een kleurplaat en 2 springpoppetjes die vooral heel erg leuk zijn om de coördinatie van hand en oog te oefenen.

Onze bevindingen:

Het is wederom een zeer gevarieerd en rijkelijke doos. Zoals de postbode al waarschuwde “Pas op, hij is zwaarder dan hij eruit ziet”. Niet gek als je bedenkt wat de inhoud is. Niet alles gebruiken we zelf, maar met een groot gezin zijn er genoeg verjaardagen (het verjaardagenseizoen is bij ons thuis net geopend zelfs) en dus hebben we wat uit te delen of neer te zetten op de tafel. Gasten vragen ook wel eens aan me, waar heb je dat vandaan? Dan vertel ik ze ook dolenthousiast over de Monsterdoos. Het zal me niks verbazen als ik alleen al met mond op mond reclame een aantal mensen naar www.monsterdoos.nl geloodst heb. monsterdoos-met-producten

Gelukkig is het merendeel van de inhoud een zeer welkom iets. Wat me ook opvalt is de grote van de pakken. Neem bijvoorbeeld de Bofinos Nic Nac de inhoud hiervan is zoveel dat het echt net in de grote koekjestrommel past. Om even aan te geven hoe groot deze doos is, ik kan er een grote zak chips in omkiepen en dan past de deksel er met gemak op.
Sommige producten kreeg ik nauwelijks de tijd voor om nader te bekijken. De kinderen hielpen namelijk mee met unboxen en terwijl ik alles aan het bewonderen was, bewonderden zij op hun manier de inhoud. Lees: door te proeven. Hap, Slik en weg waren de bifi worstjes…

Maar dat vind ik ook het leuke van deze box, veel producten zou ik in de winkel niet kopen gezien de prijzen. Of omdat we niet overtuigd zijn of we het wel of niet lusten. Het is dan zonde om een product te kopen. Juist om een pakket, velen malen voordeliger, aan te schaffen kun je dit wel. Het is dus niet alleen een extraatje voor de beurs maar ook voor het hele gezin. En mocht je geen kinderen hebben dan stop je de kinderspulletjes in een tasje en bij het eerst volgend feestje voor een kind heb je al een heel leuk begin als cadeautje!

De doos is te bestellen voor €12,95 inclusief verzendkosten op deze site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.