redstarAfgelopen woensdag vertrokken we richting school, met een kratje vol gezonde “snoepjes”. Zoonlief ging namelijk, gewoon zomaar, trakteren in de klas. De snoepjes waren sappig en rond….juist: tomaatjes van RedStar!

tom2Eigenlijk is de kleine man normaal niet zo van de tomaatjes, maar zien eten, doet eten heb ik altijd geleerd, dus het was een poging waard. Het kratje zag er gezellig uit en werd midden op de tafel neergezet.. Vlak voordat ze weer naar huis mochten, gingen de kindjes buiten spelen en mochten ze om en om tomaatjes pakken, om lekker op te snoepen. Ik begreep van de juf dat het een groot succes was! Oja en zelfs mijn kleine man heeft tomaatjes gegeten!!!

De RedStar-smaaktomaatjes hebben een mooie, stevigetom4 vorm en een subtiele, zachte en verfijnde smaak die al je zintuigen prikkelt. Deze pure, sappige en verfrissende smaaktomaatjes worden duurzaam geteeld met respect voor de natuur. Geniet van ons gezonde en lekkere assortiment en beleef de smaak van RedStar!

tom5De smaaktomaten van RedStar hebben allemaal hun eigen karakter. Ze zijn zonder uitzondering van de hoogste kwaliteit, met variaties in brix-gehalte (de zoetwaarde van de tomaat), formaat en toepassingen.

RedStar beschouwt het als haar maatschappelijke plicht een duurzaam beheer van natuur en milieu te stimuleren. Wij beschouwen de zorg voor het milieu als een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Deze kernwaarde staat aan de basis van onze investeringen in o.a. duurzame verpakkingen, onze ambitie een CO2-reductie van 40 procent te realiseren en waarom wij bereid zijn meer te investeren in duurzame projecten gericht op mens, natuur en milieu.

Lees meer over MVOpuur, vers & eerlijk en de Ultra Clima® Kas.

RedStar-tomaten

  • De lekkerste smaaktomaten
  • Jaarrond de beste kwaliteit
  • Op duurzame wijze geteeld
  • Puur en gezond
  • Voor elk moment van de dag


    Voor meer informatie kijk je op de website!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.