men“Beste Amanda, Graag nodigen wij jou uit voor een exclusief en uniek bloggersevent bij Only for Men: #dressmydad. Mannen shoppen nooit alleen en als vrouw geef je met alle liefde advies. Dus wil jij jouw vader of de vader van jouw kinderen verrassen? Dan is dit de kans!”

Nou, die kans grepen we natuurlijk meteen! Altijd leuk om zulke uitnodigingen te ontvangen. Op 14 juni vertrokken vriendlief en ik in de auto naar Doesburg.

wpid-20150614_142554.jpgDe winkel van Only for Men Doesburg, is goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar. Toen wij binnenkwamen werden we meteen warm onthaald door Rens, verbonden aan Only for Men. Wij waren er wat te vroeg, maar we ontvingen meteen een lekker kopje thee/koffie en raakten in gesprek met Rens en wat medebloggers. Vervolgens druppelden er steeds meer bloggers binnen en werd de sfeer ook steeds gezelliger. Rond 13:15 uur werden er heerlijke broodjes geserveerd met een glaasje fris erbij. Allemaal erg goed geregeld dus!

Na de lunch was het tijd om de enorme winkel (ruim 1.350 m2) te gaan bekijken. Alle merken die Only for Men verkoopt hebben in de winkel hun “eigen hoekje”. Je vind dus alle broeken, shirts etc, meteen bij elkaar. Erg handig en overzichtelijk vonden wij.

wpid-20150614_142728.jpgIk vond het erg leuk om mijn vriend eens te mogen kleden. Meneer is nogal kieskeurig qua kleding, dus het was een echte uitdaging voor mij. Wij vertrokken naar de afdeling waar de kleding van Scotch & Soda te vinden was. In eerste instantie hadden we onze zinnen gezet op Tommy Hilfiger, maar aangezien mijn vriend maatje S heeft, viel het allemaal veel te ruim. Scotch & Soda daarentegen, viel als gegoten.

Ik koos voor een stoere blauwe broek en een aantal t-wpid-20150614_142916.jpgshirts. De kleur van de broek is opvallend, dus een echte eye-catcher. Het grappige is, dat ik er achter kwam dat op deze kleur wel echt bijna alle kleuren gedragen kunnen worden. Vriendlief dook de paskamer is en kwam er tevreden weer uit. Missie geslaagd…ik mag nu voortaan vaker voor hem gaan uitkiezen!

Je vind Only for Men in Doesburg, op de Barend Ubbinkweg 9. De winkel is 7 dagen in de week geopend.

wpid-20150614_143229.jpgBen je nieuwsgierig waar je nog meer kunt shoppen bij Only for Men? Klik op deze link en zie meteen welke vestiging het dichtste bij jou in de buurt is!

Zoek een Only for Men vestiging en zie meteen welke vestiging het dichtste bij jou in de buurt is!

 

(Visited 83 times, 1 visits today)

One thought on “Op pad…. #dressmydad event van Only for Men!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.