buik1Onlangs bestond DeGroeneBuik.nl alweer 1 jaar, tijd voor een feestje! De Groene Buik (Patrick en Judith) probeert gezonde voeding te stimuleren met behulp van eco vriendelijke en duurzame produkten. De eigenaren zijn geen voedseldeskundigen maar proberen het beste van het beste aan te reiken.

Niet alleen het voedsel en de dranken dienen gezond te zijn, ook de aangeboden producten waarin het verpakt of waaruit het genuttigd wordt zijn BPA­vrij, PVC­vrij, loodvrij en vrij van giftige coatings. Handigbuik3 voor onderweg bijvoorbeeld zijn de opvouwbare flessen Ohyo, BPA­vrij. Duurzaam en goedkoop. Ook de herbruikbare (knijp) zakjes dragen bij aan een beter milieu.

Bewuster eten kan ook hip, stoer en leuk zijn!!

bui2Neem bijvoorbeeld die leuke Dinosaurus broodmal, daar maak je in een handomdraai een aantrekkelijk ogende lunch van onder het mom van Pimp je lunch! Zelfs aan ‘gezond’ snoepgoed is gedacht. Het grootste gedeelte van het snoepgoed is bijvoorbeeld suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en sojavrij. Ook ideaal om te gebruiken om mee te trakteren op school. Het gedeelte met gezonde traktaties voor school en feestjes valt helemaal binnen het nieuwe traktatiebeleid wat we toevallig de afgelopen week ontvingen van onze oudercommissie. Waarin ook gevraagd werd om een stukje bewustwording.

Ik neem ook regelmatig een kijkje op de facebookpagina Gezond Gevulde Broodtrommels om inspiratie op te doen voor een leuk en lekker gevulde lunchbox. Daar plaatst Judith dagelijks een foto van de jaloersmakende volle trommels van haar zoontjes, wat een bofferds. En hun meervaks broodtrommels van rvs zijn natuurlijk ook gewoon te koop op DeGroeneBuik.nl!

/Lmcmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.