Voorkant RobinsonVanaf vandaag is het nieuwe, avontuurlijke bordspel ‘Expeditie Robinson’ verkrijgbaar in de winkel. Dit spel is gebaseerd op het gelijknamige populaire RTL 5 programma. In dit spannende survivalprogramma gaan de kandidaten op onbewoonde eilanden, onder extreme omstandigheden, de strijd met elkaar aan.

Het bordspel
In het bordspel worden de spelers opgedeeld in twee teams met elk een eigen eiland. Elk team probeert te overleven door het eiland te verkennen en materialen te verzamelen. Hierbij strijden de teamleden tegen elkaar in spannende eliminatieproeven. Na de teamfase breekt de samensmelting aan, waarin de spelers individueel verder gaan en de afvalrace begint. De speler die na de samensmelting de meeste stemmen heeft uitgebracht op het laatst overgebleven kamplid, wint het spel. De winnaar van deze bloedstollende afvalrace is de enige échte Robinson. Robinson Overzicht

Het tv-programma Bij RTL 5 is ‘Expeditie Robinson’ een confronterend survivalprogramma, waarin achttien Nederlandse vips de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Deze vijftiende jubileumeditie zorgt wederom voor spannende taferelen en intriges, die dit keer plaatsvinden op drie Filipijnse eilanden. Bekende gezichten in deze jubileumeditie zijn onder anderen Manuel Broekman, Krystl, Leo Alkemade, Nadia Palesa Poeschmann, Rick Brandsteder en Sabrina Starke. De presentatie is in handen van Dennis Weening en Nicolette Kluijver. ‘Expeditie Robinson’ is elke donderdag wekelijks te zien om 20.20 uur bij RTL 5.

Achterkant Robinson
Het bordspel is geschikt voor 2-6 spelers, vanaf 10 jaar en is vanaf vandaag te koop bij onder andere Bart Smit en Intertoys voor € 24,95.

Winnen!
Wij mogen 1 spel verloten onder onze lezers! Stuur een mail naar kiddowzblog@gmail.com ovv Robinson met daarin je naam en adresgegevens! Wij maken op 22 oktober de winnaar bekend!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.