image

Mijn kleuterdochter heeft lange blonde haren. De ene dag draagt ze haar haren graag los, de andere dag moet het vast, zoals zij het wil. In een staart, of ingewikkelde creaties met vlechtjes en het liefst zo veel mogelijk knipjes, speldjes en strikjes. Daarom werd ik ook helemaal enthousiast toen ik hoorde dat er van Zenner een nieuwe najaarscollectie van Keet! komt. Mijn dochter is helemaal gek van Keet! op televisie en zingt graag de liedjes van haar mee, dus de Keet! collectie van Zenner vindt ze dan ook helemaal te gek.

Ik kreeg alvast een voorproefje in huis en zowel mijn dochter als ik zijn er erg blij mee. Het is van alles wat, passend bij iedereen.image

Van lieve schuifspeldjes met roze of pareltjes tot een grote rode strik. De kwaliteit is zoals we die van Zenner mogen verwachten lekker stevig. Ik heb mijn vriendin, van Z&B vlechtjes, gevraagd om de Keet! knipjes, speldjes, elastieken en grote strik in een mooie creatie te verwerken. Dat wilde ze natuurlijk graag.
Het zijn twee mooie creaties geworden. De één is lekker stoer, de ander wat netter met een grote rode strik. Leuk voor de feestdagen, maar ook voor zo.

Wat vinden jullie van de Keet! najaarscollectie van Zenner?

image
image

image

/Marije

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.