keuk1Nieuw van De Kleine Keuken zijn suikervrije koekjes en broodbeleg voor kleintjes vanaf 6 maanden. Boordevol vitaminen, mineralen en goede vetten. Als je iets lekkers van De Kleine Keuken koopt, dan weet je zeker dat het helemaal goed is. Gegarandeerd zonder geraffineerde suikers, zout, slechte vetten of witmelen. Elk ingrediënt is waardevol voor kleine lijfjes, zodat je het etiket nooit meer hoeft uit te pluizen. Powerfood voor je kleine!

Ik ben nieuwsgierig naar de smaak van deze producten, dus ik besluit de Kleine Keuken te benaderen, of we het één en ander mogen testen. We ontvangen een pot met appel-peren stroop, een pot pindakaas en een pak met letterkoekjes.

keuk2De koekjes werden meteen uit mijn handen getrokken, want het zijn allemaal letters. Aangezien ze kleine man druk bezig is met leren lezen en schrijven, pas dit uiteraard helemaal in zijn straatje. Met een zakje koekjes in zijn handen, dook meneer op de bank om zijn favoriete televisie programma te bekijken. Na een aantal minuten werd het lege zakje in de vuilnisbak gedeponeerd, die achter mij in het keukenkastje staat. De koekjes zijn dus duidelijk goedgekeurd en ik besluit om zelf ook een zakje open te maken. De koekjes smaken zoet, maar niet al te zoet…eigenlijk precies goed! De bite is stevig, dus er moet flink op gekauwd worden. Ik ben ook fan, net als de kleine man! De volgende dag besluit ik om een zakje mee naar school te geven. Na schooltijd vertelde hij me, dat er een aantal kinderen in de klas heel erg geïnteresseerd waren in zijn koekjes en dat hij er zelfs een paar uitgedeeld had.

Normakeuk3al gesproken is mijn zoon niet zo’n hele grote liefhebber van appelstroop e.d. Toch besloot ik om zijn brood te besmeren met de appel-peren stroop van De Kleine Keuken. Hij at het met smaak op en vroeg mij welke soort jam ik erop gesmeerd had! Ik vertelde hem dat het geen jam was, maar appel-peren stroop. Daar moest hij even over nadenken…want normaal gesproken wil hij dat soort dingen dus helemaal niet eten. Toch is vanaf dat moment de stroop gepromoveerd tot favoriet broodbeleg.

En dan nu de pindakaas..de smaak is goed, alleen vind ik het wat aan de dunne kant als je het op een boterham smeert. Normaal gesproken hebben wij eigen-merk pindakaas en deze lijkt wat steviger. Vriendlief is daarentegen wel dol op deze variant, dus eet dit regelmatig op zijn brood.

keuk4Al met al, zijn dit dus wel producten die ik vaker wil gaan kopen. Ik vind het erg prettig om te weten dat de producten van De Kleine Keuken geen gekke dingen bevatten en ik dus wat gezonds kan aanbieden aan mijn zoon!

De Kleine Keuken gaat de strijd aan met alle ongezonde producten uit het kinderschap. Je denkt als ouder dat je goed bezig bent, maar ondertussen bevat 80% van de kinderproducten te veel geraffineerde suikers, zout, vervelende toevoegingen of slechte vetten. De Kleine Keuken helpt ouders de juiste keuzes te maken met hun foodcolleges, ‘check your pack’s’ en het maken van gezonde, grappige kinderproducten.

Meer informatie (ook over de andere producten) vind je op http://dekleinekeuken.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.