Barbie-Puppy-DVD-3DNu het natter en kouder wordt is het heerlijk om weg te dromen bij een leuke film vol spanning en avontuur. Dus toen mijn dochter en ik samen “Barbie en haar zusjes in het grote puppy avontuur” binnen kregen hebben we hem meteen gekeken!

Het verhaal:
In de film Barbie en haar zusjes in het grote puppy avontuur logeren Barbie en haar zusjes Skipper, Stacie en Chelsea bij hun oma in Willow. De film begint met een grote verassing van oma voor de meisjes, ze krijgen allemaal een puppy. Samen met hun schattige nieuwe puppy vriendjes zullen ze een spannend avontuur beleven. Als ze op zolder door herinneringen bladeren vinden ze een oude kaart. De meisjes denken dat deze kaart de weg wijst naar een schat die in de stad begraven ligt. Met hun nieuwe puppy vriendjes op sleeptouw gaan de vier meiden schat zoeken. Onderweg ontdekken zij dat de liefde en plezier dat zij delen als zussen de grootste schat is.

Het is een leuke lange film om heerlijk bij weg te dromen als het regent. Hij zit vol spanning en avontuur! Natuurlijk zitten er ook twee boeven in die het extra spannend maken, omdat die ook achter de schat aangaan en de meiden op de voet volgen. De ontzettend schattige puppy’s maken het verhaal echt helemaal af.

Bestellen van deze leuke DVD kan o.a. hier!

barbie-sisters-puppy-adventure-still-hr-5WINNEN!
Wij mogen 2x deze leuke DVD weggeven! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres! Deze actie is inmiddels afgelopen!

/Renske

28 gedachten over “Review: Barbie en haar zusjes in het grote puppy avontuur

  1. Ja graag, de Barbie speel periode is hier in volle gang maar een film ervan hebben we nog niet. Leuk voor extra speel inspiratie!

  2. Onze 2 lieve prinsesjes zouden hier echt dolblij mee zijn..!
    Ze zijn echt dol op Barbie’s en zijn super benieuwd naar deze film!
    En nu de winter er toch echt aan gaat komen is een mooie film op een regenachtige zondagmiddag met een lekkere schaal popcorn erbij wel heerlijk knus.. ♡♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.