pizza3Mijn vriend en kinderen wisten van niks toen ik de snoep-pizza ontving. Bewust niet, ik wilde ze verrassen met een grapje. Lang liet dat niet op zich wachten. Zodra er een paar vroegen wat we gingen eten haalde ik tussen een stapel papieren de doos tevoorschijn. “Pizza” opperde ik “vandaag vers gekocht”. Mijn vriend keek me met grote ogen aan en vroeg of dit serieus was. Ja duhhh, ondertussen kwamen ook de kinderen erbij staan en keken me vragend dan wel klagend aan. Mijn kleinste meid lust niet graag pizza, maar is een grote snoeperd en dus vertelde ik dat juist zij als eerste moest proeven. Een beetje kwaad keek ze me aan, tot ik de doos open maakte…pizza2

Tot ieders verbazing (behalve die van mij) zat er een hele andere inhoud in dan de doos deed vermoeden. En ineens had de kleinste meid haar tong al buitenboord hangen en liep het water uit haar mond. Zodra we de doos openen zien we dat de pizza in plastic is gepakt. Zo is alles ook netjes op zijn plek gebleven tijdens de reis. het folie is er makkelijk af te halen en dan kan het snoepen beginnen. Ik niet dat ik daar nog heel veel woorden aan vuil hoef te maken, want zoals je op de foto kunt zien zijn er 4 grijpgrage handjes al gelijk begonnen om te proeven.
En om op de vraag terug te komen wat we uiteindelijk hebben gegeten (immers was dit geen maaltijd maar slechts een grapje tussendoor), kan ik je antwoorden dat we aardappels, groente en vlees hebben gegeten. Lekker Hollands en gezond.

pizza1Gegevens Zoete winegum-pizza

  • Zoete winegum-pizza
  • Belegd met verschillende winegums in 2 varianten
  • Afmetingen: doorsnede circa 23 cm
  • Gewicht circa 500-550 gram

De pizza is bij Radbag te bestellen voor €9,95 (er zit momenteel een korting op)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.