Ho Ho Ho…Ella’s Kitchen serveert deze Kerst Jingle Belly: een compleet en súúúperlekker kerstdiner in een handig knijppakje voor feestvierders vanaf zeven maanden. Jingle Belly zit vol met nieuwe smaken zoals kalkoen, cranberries, aardappelen en veel groente + heeft een beetje extra kerstgevoel door ook iets voor anderen te doen. Zo beleeft je kleintje de feestdagen met alle goede dingen en ervaringen die erbij komen kijken.

Diner

Jingle Belly (+7 maanden) is heeft alle súúúperlekkere kerstsmaken waar we allemaal dol op zijn: kalkoen, cranberries, aardappels en veel groente. Het is een goed idee om je kleintje al op jonge leeftijd veel verschillende soorten groente te laten proberen. Zo leren ze hartige smaken kennen en waarderen en ontwikkelen ze er een levenslange liefde voor. Elke nieuwe smaak is natuurlijk een groot avontuur. Dus verbaas je niet als je kleintje een keer een gek gezicht trekt. Dat betekent niet gelijk dat ze het niet lekker vinden, het is gewoon nieuw en even wennen!

Samen Eten

Kerstmis is een tijd voor familie en vrienden. Gezellig samen eten zorgt voor positieve herinneringen aan etenstijd en het helpt je kleintje begrijpen dat eten om meer gaat dan alleen maar brandstof. Het kerstdiner is een tijd om samen te zijn met je vader en moeder, broertjes en zusjes, grootouders, neven en nichten, je aardige buurvrouw en andere gasten. Een tijd om met elkaar te zijn, te praten en naar elkaar te luisteren. Als je het goede en gezonde voorbeeld geeft, help je je kleintje om dezelfde goede gewoontes te ontwikkelen.

Goed Doen

Jingle Belly is niet alleen goed voor jouw kleintje. Voor elke Jingle Belly die gemaakt wordt geeft Ella’s Kitchen via Fareshare in Engeland een maaltijd weg aan een familie die dat goed kan gebruiken. Zo helpt Jingle Belly op twee manieren mee aan de missie van Ella’s Kitchen om de kwaliteit van kinderlevens te verbeteren door ze te helpen om een gezonde relatie met eten te ontwikkelen. Dubbel hoera dus! Ella’s Kitchen zal in ieder geval meer dan honderdduizend maaltijden weggeven.

Jingle Belly Christmas Dinner zit in een superhandig knijppakje die je overal mee naartoe kunt nemen. Verkrijgbaar bij Albert Heijn – 130 ml voor € 1,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.