ed3Nieuw van Fred & Ed: appelstroop uit een tube en hagelslag uit een melkpak! Handig én lekker voor zowel thuis als op vakantie!

Misschien staan ze ‘s morgens bij het ontbijt ook bij jou op tafel: het broodbeleg van Fred & Ed. Naast dubbelpasta, hazelnootpasta en aardbeienjam komen daar nu ook pindakaas, appelstroopen caramelpasta bij. Niet in van die potten, maar in vrolijk gekleurde handige tubes. De aardbeienjam, appelstroop en caramelpasta hebben bovendien een anti-knoeidop waardoor geklieder en vieze vingers verleden tijd zijn. Wel zo hygiënisch! Maar… dat is nog niet alles! Zo hebben Fred & Ed bedacht dat het eigenlijk veel handiger is om de hagelslag in een melkpakje te doen! Dat doseert makkelijker en je kunt het pakje goed afsluiten met een draaidop.

ed4Goudzoekers en disco’s
Zo’n gloednieuwe verpakking hagelslag met venster vraagt natuurlijk ook om nieuwe smaken. Daarom komt Fred & Ed met twee nieuwe varianten hagelslag: puur/wit hagel XL met goudzoekers en melkhagel met disco’s. Puur/wit hagel XL met goudzoekers is gemaakt van witte chocolade en is heerlijk romig van smaak. Dit in tegenstelling tot veel andere witte hagelslag die geen cacaoboter, maar gewoon vet bevat. De goudzoekers zijn krokante tarwechips omhuld met witte chocolade met goudkleur. De melk hagelslag met disco’s (chocolade flikjes met een kleurige discodip) maken van iedere boterham een waar feest! En… er zitten meer dan genoeg goudzoekers en disco’s in een pak zodat er geen ruzie aan tafel ontstaat!

Nieuwe tubes met anti-knoeidoped1
Net als de pakjes hagelslag zijn ook de tubes stevig en goed afsluitbaar en door het vrolijke design een feestje op tafel. Kinderen zullen het vooral leuk vinden om met de tube de leukste figuren en letters te ‘tekenen’ op hun boterham. En… de nieuwe anti-knoeidop zorgt ervoor dat de jam, appelstroop en caramelpasta zonder geknoei op de boterham komt. Verder bevatten de pindakaas en appelstroop geen toegevoegde suikers en is de appelstroop een goede bron van ijzer. Speciaal voor kinderen is de aardbeienjam zonder stukjes, want veel kinderen houden daar niet van. Voor mensen met een glutenallergie bieden de tubes het voordeel dat bij het smeren van een boterham je mes niet in aanraking komt met de tube. Hierdoor wordt de inhoud niet ‘besmet’ met broodkruimels en dat is nou net iets waar mensen met een glutenallergie niet tegen kunnen.

ed2750.000 kilo hagelslag mee op vakantie
Herken je dat ook? Dat je het schenktuitje van een verpakking hagelslag weer kapot trekt? Met de pakjes Fred & Ed hagelslag mét draaidop is dat verleden tijd. En… zo kan er ook geen ongedierte bijkomen. Ideaal dus voor als je op vakantie gaat. Maar ook de tubes zijn perfect geschikt, want je neemt ze gemakkelijk mee zonder het risico dat ze kapot gaan. En… over vakantie gesproken. 70% van alle Nederlanders neemt etenswaren mee op vakantie. Maar… wist je dat wat er in je bagage verdwijnt de afgelopen jaren behoorlijk is veranderd? Vroeger namen we nog aardappels mee (8% doet dat overigens nog steeds), maar tegenwoordig voert broodbeleg de boventoon. Hagelslag (49%) en pindakaas (36%) zijn vooral populair. 75% van de mensen die hagelslag meenemen, doen dit speciaal voor de kinderen omdat die hun oer-Hollandse boterham met hagelslag niet willen missen. Zo nemen we dit jaar met z’n allen weer zo’n 750.000 kilo hagelslag mee in de kofferbak!

Prijs en verkrijgbaarheid
Alle Fred & Ed producten zijn verkrijgbaar in de supermarkt. De puur/wit hagel XL met goudzoekers en de melkhagel met disco’s hebben allebei een adviesprijs van 2,19. Alle tubes broodbeleg hebben een adviesprijs van 1,79. Voor meer informatie over Fred & Ed kijk je op www.fredened.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.