Posters.nl biedt haar klanten al jaren een zeer ruime keuze aan wanddecoratie. Het assortiment bestaat o.a. uit tienduizenden posters, kunstdrukken en diverse soorten fotobehang. Zij stellen hun klanten in staat eenvoudig en veilig een keuze te maken, uit het enorme assortiment. Alle posters of kunstreproducties zijn prachtig voor in huis of kantoor. Je poster of kunstreproductie inlijsten? Ook dat kan, bij Posters.nl maken ze alle inlijstingen met de hand in hun eigen lijstenmakerij. Dus wacht niet langer en bestel gelijk je ingelijste poster! Klik bij de gewenste poster op de button inlijsten en bekijk vrijblijvend de inlijstmodule.

Wij kozen voor 2 posters van “Hoe tem je een Draak“. Zoals de vaste lezers wel weten, is de kleine man namelijk een hele grote fan hiervan. Toen hij thuiskwam en het doosje zag, wist hij niet hoe snel hij de posters eruit moest trekken. Gelukkig was ik er op tijd bij en heb ik samen met mijn vriend, met beleid, de posters uitgepakt. Vervolgens heeft meneertje zelf 2 plekjes op zijn kamer uitgekozen, waar de posters uiteindelijk moesten komen te hangen. Eentje boven zijn bed en de andere op de muur tegenover zijn bed. Ik heb helaas niet de perfecte camera tot mijn beschikking, dus een mooie foto er van maken is wat lastig. De product foto’s daarentegen zijn wel erg mooi.

De posters zijn van goede kwaliteit en zullen niet snel scheuren. De kwaliteit is bijvoorbeeld niet te vergelijken met een poster uit een magazine o.i.d. De kleuren zijn mooi en de afbeeldingen zijn scherp.
De levering van de posters was erg vlot. Wij hadden onze posters een dag na bestellen al in huis. Zoals ik hierboven al omschreef: keurig verpakt in een doosje en ook met folie eromheen.

Posters.nl spant zich in om producten van goede kwaliteit te leveren. Zij bieden 100% tevredenheidsgarantie! Als je om een of andere reden niet helemaal tevreden bent met jouw aankoop, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of je krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug. Retourkosten worden niet vergoed.

Neem snel een kijkje op de website van Posters.nl en ga op zoek naar jouw perfecte match!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.