Amerikaanse snoep, chocolade, koekjes, chips en snacks. Wie zin heeft in ‘American Candy of Chocolate’ is bij USfoodz op het juiste adres. Zij verkopen namelijk het grootste en voordeligste Amerikaanse snoep en chocolade assortiment van Europa. Merken als Wonka, Reese’s, Hershey’s, Jelly Belly Beans, Twizzlers, Oreo, Pringles, Skittles, Bubblicious, AirHeads, ButterFinger en GoldFish zijn allemaal verkrijgbaar in de webwinkel van USfoodz. Natuurlijk kan je bij USfoodz ook terecht voor American Cookies en retro Candy Bars. Hou je meer van een zoutige snack, dan heeft de American Shop met de Combos, Ritz, Cheez-it en Snyder’s Pretzels een breed aanbod. Kijk gerust rond in de zoetste Amerikaanse winkel van Europa! Hieronder een paar voorproefjes.

collage-2015-04-29

Oreo’s zoals wij die kennen werden in 1952 geintroduceerd op de markt. De Oreo bestaat uit twee ronde (zwarte) koekjes met daartussen een zachte, zoete, witte créme vulling. Naast de klassieke variant zijn inmiddels ook variaties hierop te verkrijgen, zoals Oreo-koekjes overgoten met melkchocolade of witte chocolade, andere smaken en mini-Oreo’s.

De geheime formule van verschillende ingrediënten heeft gezorgd dat Dr Pepper ongeëvenaard is met haar unieke smaak. Miljoenen fans overal ter wereld adoreren dit Amerikaanse frisdrankmerk, dat al sinds 1885 bestaat. Naast de reguliere Dr Pepper Original, Cherry en Diet produceert de Dr Peppedr_pepper_cherry_1_r Snapple Group continu nieuwe en exotische varianten. Je kunt hierbij denken aan de Dr Pepper Diet Cherry Vanilla, Dr Pepper Vanilla Float en Diet Cherry Chocolate. Wie denkt dat Dr Pepper het bij drankjes laat heeft het mis. Naast de verrukkelijke Amerikaanse Dr Pepper soda’s vindt je hier Dr Pepper snoep, kauwgom, BBQ sauzen, vlees-marinades en Dr Pepper Dessert Toppers terug. Vooral de Dr Pepper Jelly Belly Beans zijn erg populair bij onze klanten in Nederland en in andere landen van Europa. Wellicht vindt je hier jouw favoriete Amerikaanse Dr Pepper producten.

 

collage-2015-04-29Bubblicious kauwgom, wie kent het niet? Een heerlijke zachte kauwgom dat in 1977 werd gelanceerd. De Bubblicious kauwgom leent zich uitstekend voor bellen blazen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het merk vermeld staat in het Guinness Book of World Record voor de meest kauwgom bellen blazen in één keer.

/Miranda Young

 

Een gedachte over “USfoodz! Amerikaans snoep, chocolade, koekjes, chips en snacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.