Februari is weer aangebroken, en daarmee ook de maand van… de liefde! Op 14 februari is het namelijk weer tijd om je geliefde in de bloemetjes te zetten. Weet je niet goed wat je hem of haar cadeau kan doen voor Valentijn? Met deze 5 tips vind je zeker en vast een gepast cadeau!

1.  Etentje

Liefde gaat door de maag, dat weet iedereen. Trakteer je geliefde dus eens op een etentje om je liefde te tonen. Boek een tafeltje in een gezellig restaurant en klink samen op de liefde. Wil je het liever intiem houden en thuis blijven? Haal dan je beste kookkunsten naar boven en verras je geliefde met een vers bereid dinertje. Maak het romantisch met kaarsen en rustgevende achtergrondmuziek. Daarna kunnen jullie zich gezellig in jullie huispak op de zetel nestelen en een goede V-day movie opzetten.

2.         Lingerie

Mag het weleens wat meer zijn op Valentijnsdag? Verras je geliefde dan met een mooi lingerie setje. Dit zal ongetwijfeld het vuur in jullie relatie aanwakkeren en voor vonken zorgen. Een tip? Om het helemaal af te maken kun je een bijpassende kimono voor dames cadeau doen aan je geliefde. Geniet samen van een warm bad en trek daarna gelijk je nieuwe lingerie en kimono aan voor een vurige Valentijnsavond.

3.         Uitstapje

Wat is er leuker dan samen met je geliefde nieuwe herinneringen maken? Verras je wederhelft daarom met een leuk uitstapje en bedenk eventueel een leuke activiteit om te doen. Denk maar aan een romantische picknick, een weekendje naar zee of naar de Ardennen, een pretparkbezoek,… Zolang jullie maar even kunnen genieten van quality-time met elkaar. Een tip? Maak leuke foto’s van alle uitstapjes die jullie samen doen en houdt deze bij in een fotoalbum, zo kunnen jullie later altijd terugblikken op jullie leukste momenten samen.

4.         Bloemen

Hoewel bloemen een echte klassieker zijn, maak je je geliefde er ongetwijfeld heel erg blij mee. Bloemen zijn een mooi gebaar van liefde en bovendien fleuren ze meteen heel je woning op. Kies voor rode rozen als symbool van liefde, of laat een boeket samenstellen door een bloemist met alle favoriete bloemen van je geliefde. Een mooi kaartje erbij met een persoonlijke nota maakt het helemaal af.

5.         Juwelen

Last but not least: juwelen als cadeau zijn altijd een schot in de roos. Het leuke aan juwelen is dat je partner deze elke dag kan dragen en daarbij aan jou zal denken. Kies voor een mooie armband, oorbellen of ketting die past bij de stijl van je partner. Mag het nog romantischer? Kies dan voor juwelen met een hangertje in de vorm van een hartje of van jullie initialen.

Afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.