Halloween, het griezeligste feest van het jaar, vieren we op 31 oktober. Wil je een leuk Halloweenfeest organiseren, dan zijn er een aantal dingen die je hiervoor moet regelen. We vertellen je in dit artikel meer. 

Bepaal de datum en stuur uitnodigingen

Bepaal de datum voor het door jou te geven Halloweenfeest: Denk dan ook meteen na over de locatie. Huur je misschien een zaaltje, of geef je toch het feest in je eigen huis en/of tuin? Nodig vervolgens al jouw vrienden en familie uit om te komen. Je kunt kiezen voor een papieren uitnodiging, maar ook digitaal is natuurlijk een optie. Ikzelf vind handgemaakte uitnodigingen nog altijd het allerleukste. Je kunt bijvoorbeeld kleine Halloween personages zoals vleermuizen of geesten vouwen en deze gebruiken voor de uitnodiging. Als je goed kunt tekenen, is dit natuurlijk ook erg leuk!

Kies je kostuum

Een Halloweenfeest zonder verkleedpartij is natuurlijk niet echt leuk. Er zijn genoeg kostuums te koop om Halloween 2021 tot een succes te maken. Kies je voor alleen een masker, of pak je nog een beetje extra uit? Zombies, vampiers en heksen doen het nog steeds erg goed! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jezelf (te laten) schminken.

Bepaal het menu voor je Halloweenfeest

Je kunt tijdens het Halloweenfeest een verscheidenheid aan hapjes serveren, zoals sandwiches, salades, pizza’s, pasta’s, enz. Denk wel een beetje griezelig, knakworstjes in bladerdeeg (mummies) horen er sowieso bij! Qua drankjes kies je natuurlijk voor rode en groene sapjes en punch! Vraag gerust aan jouw gasten of ze ook iets griezelig lekkers willen meenemen.

Koop de versieringen voor je Halloweenfeest

Halloween-feestdecoraties zijn veelvuldig verkrijgbaar. Je kunt ze kopen bij elke feestwinkel of je kunt online winkelen. Felle verlichting past niet bij Halloween, dus kies liever voor lampjes of (nep)kaarsen en msschien hier en daar een discolamp voor tijdens het dansen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.