hem2Halloween is een feestdag die vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt. Toch komt het steeds vaker voor, dat we in Nederland er ook aan mee doen. Misschien vind je het wel leuk om een lunch te organiseren voor de kids. Uiteraard hoort daar wel geschikte aankleding bij…

hem1Set van 5 gestreepte bakjes met een leuke pompoenprint. Deze bekers zijn geschikt voor warme en koude gerechten.

hem3Een gestoffeerd oranje pompoen tasje. Leuk om de afgebakken broodjes in te doen! Daarna een lapje erdoorheen en voilà, een onwijs cool tasje om mee naar school te nemen.

10060090_01_001Spooky marshmallows, lekker om op te peuzelen (uiteraard nádat de broodjes (met gezond beleg, kuch) op zijn! Zouden eventueel ook nog boven een vuurtje gehouden kunnen worden.

60960004_01_001_tifUiteraard horen er ook enge dracula-gebitjes bij! Ik vond dit soort snoepjes vroeg ook erg lekker. Leuk om elkaar mee te laten schrikken!

60850121_01_001_tifOok een leuke Honeycomb om de boel mee aan te kleden kun je kopen bij Hema. Ze zijn er overigens ook nog in de vorm van een pompoen, voor als de vleermuizen misschien niet jouw smaak zijn.

Bor60850117_01_001_tifdjes en servetjes horen er natuurlijk ook bij. Omdat ik de variant met de pompoentjes het leukste vind, zie je hiernaast een afbeelding daar van. In de winkel is natuurlijk ook alles nog te vinden met vleermuisprint!

60830041_01_001_tifOm de boel compleet te maken kies je natuurlijk ook voor leuke slingers! Zo kan jouw feestje echt beginnen en wordt het vast een groot succes!

Hol snel naar de winkel, want er zijn vast meer mensen die van Halloween een feestje willen maken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xxx

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.