top1TopiaTeam komt met uitdagende TypeTest – hoe snel typ jij?

TopiaTeam, initiatiefnemer van de typecursus TypeTopia, introduceert de online TypeTest waarmee je in slechts één minuut je typsnelheid meet. De TypeTest is een leuke gimmick om je klasgenoten, vrienden of collega’s uit te dagen, maar daarnaast ook bedoelt als bewustwording dat goed kunnen typen in het digitale tijdperk een must is geworden.

Ga de strijd aan
Je kan de TypeTest zo vaak je wilt doen, Hoe vaker je meedoet, hoe sneller je uiteindelijk ook gaat typen. Hou je wel van een wedstijd? Ga met bekenden of onbekenden de strijd om de highscore aan.

Benieuwd hoe snel jij kan typen? Doe de test op www.typetopia.com/typetest.

top2Jong geleerd, oud gedaan
Met name voor kinderen wordt het gebruik van de computer steeds belangrijker. Chatten met vrienden, maken van huiswerk of aanmelden voor een sport gebeurt allemaal online. Toch zijn er veel ouders die denken: “dat leert hij vanzelf wel”. Terwijl juist in de leeftijd van 8-12 jaar het zo belangrijk is dat kinderen leren om efficiënt te typen. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Hoe snel typ jijzelf? Met 2, 4 of 6 vingers? Waarschijnlijk typ je al redelijk snel maar maak je geregeld typefouten, of ben je veel tijd kwijt met het zoeken naar de juiste toetsen. Dit kan veel beter. Wanneer je met tien vingers kan typen, ben je in staat om veel meer en foutloos tekst te produceren. En omdat je recht vooruit naar je scherm kan blijven kijken, zullen rug-, en nekklachten ook minder worden.

TopiaTeam
De TypeTest is een initiatief van TopiaTeam, the next level in learning! Wij ontwikkelen lesmateriaal gebaseerd op serious gaming, met als doel saaie lesstof om te zetten naar uitdagende en educatieve games voor kinderen.

One thought on “TopiaTeam komt met uitdagende TypeTest – hoe snel typ jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.