Het perfecte kerstdiner gaat niet alléén maar om heerlijk eten. Niet? Nee, want de manier waarop de tafel gedekt is minstens zo belangrijk. De sfeer wordt bepaald door het totaalplaatje – en ja, daar hoort een mooi gedekte tafel zeker bij! Westwing laat in ieder geval hun vijf favoriete kersttafel looks zien.

#1 Gray all the way
Eén kleur als thema aanhouden zorgt voor een echt statement. Transformeer je grijze tafellinnen in een echte feestelijke setting. Voeg gouden accenten en wat zwarte elementen toe om de look af te maken.

#2 Minimalistisch rood
Hou je meer van de minimalistische look? Kies dan een simpel wit tafelkleed en voeg knalrode decoraties toe. Voor wat meer kleur (en geur!) leg je een dennentakje op elk bord.

#3  Winter Wonderland
Een Winter Wonderland-gevoel creëren aan tafel? Gebruik een wit tafelkleed, kristallen glazen en sneeuwwitte borden met zilveren details. Verspreid kaarsen en waxinelichtjes over de hele tafel. Zo zorg je voor een warme en gezellige sfeer in je winterwereld!

#4 Turquoise glamour
Turquoise en gouden accenten zorgen voor een echt winter glamour gevoel. Denk aan: gouden bestek en verfijnde gouden en turquoise kerstdecoraties verspreid over de tafel. Voeg niet té veel items toe om deze look verfijnd te houden. Less is more!

#5 Winterwoud
De essentie van kerst kun je eigenlijk heel makkelijk presenteren aan tafel. Simpelweg door decoraties te gebruiken die al kerst elementen bevatten: kaarsen in de vorm van een kerstboom, een bord met een afbeelding van een rendier erop of kerstballen die de kleur van de kerstboom weerspiegelen… 

Beeld: Westwing Home & Living

 

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.