Kerstmis staat voor heel veel mensen voor gezellig samen zijn, lekker eten en cadeaus aan elkaar geven. Natuurlijk zit er ook een religieuze gedachte achter, namelijk de geboorte van Jezus. Hij werd geboren in een stal en rondom hem waren zijn ouders Jozef en Maria, een os en een ezel, de drie wijzen/koningen uit het Oosten, de herders en een engel. In veel huishoudens kom je, naast allerhande kerstversiering en een kerstboom, ook vaak een kerststal tegen. Ik deel met jullie de allerleukste Kerststalletjes voor kinderen.

Dick Bruna Kerststal

Met deze Dick Bruna kerststal kunnen kinderen het kerstverhaal zelf naspelen. Gebaseerd op het kerstboek Kerstmis van Dick Bruna.

Met 15 losse figuren uit het kerstverhaal en een bijbehorende stal die opgezet kan worden als decoratie of onder de kerstboom.

Geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Haba Kerststal

Elk jaar opnieuw bekoort dit mooie stalletje klein en groot! De HABA kerststal bevat de mooie klassieke houten speelfiguren in een modern jasje gestoken. Zo kunnen ook de kleinsten de houten figuren in hun handjes nemen en het kerstverhaal leren kennen en naspelen.

Deze kerststal is gemaakt van natuurlijke materialen in strakke vormen en geverfd in aardetinten. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Meer informatie vind je hier.

Pukaca DIY Kerststal

Leuke DIY set kerststal van Pukaca. Knip vouw en plak jouw eigen kerststal van papier. De stal bestaat uit het diorama, 17 figuren en 5 accessoires.

Knip uit 6 vellen hoog kwaliteit 100% gerecycled duurzaam papier de figuren voor deze papieren kerststal; vouw volgens de aanwijzingen. Alleen nodig een schaar en lijm.

Afmetingen: 23 x 13 x 13 cm (lxbxh)

Meer informatie vind je hier.

Fisher-Price Little People Kerststal

Kom helemaal in de kerstsfeer met deze Fisher-Price Little People Kerststal! Kindjes kunnen met de Little People kerstfiguurtjes en de kerststal het klassieke kerstverhaal zelf naspelen!

De kerststal wordt geleverd inclusief:
• Tien kerstfiguurtjes
• Accessoires

Deze Little People kerststal is ideaal voor kindjes van 1-5 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Houten Kerststal

Houten Kerststal is een vrolijk gekleurde Kerststal met 14 figuren, welke aan een kant bedrukt zijn. Deze figuren zijn goed afwasbaar en leuk voor kinderen om het kerstverhaal na te spelen.

Afmetingen: 31 bij 15 cm

Meer informatie vind je hier.

Small Foot houten Kerststal

De kribbe met Maria en Jozef is een geliefd rollenspel om het kerstverhaal weer te geven. Op een groot speelbord van hout kan de houten kribbe worden vastgestoken. Omgeven door een palm, een engel en een vallende ster op het dak past hij goed in het landschap. De prachtige houten dieren en de andere kribbefiguren zijn vervaardigd van robuust hout en detailgetrouw beschilderd.

Meer informatie vind je hier.

Playmobil 123 Kerststal

De magie van Kerst is pas compleet met deze prachtige Playmobil 123 Kerststal. Speel het Kerstverhaal na. De Kerststal bestaat uit 3 Playmobil figuren (Jozef, Maria en kindeke Jezus), 2 dieren (de Os en de Ezel) en de Engel die de wacht houdt.

Playmobil 123 is speciaal voor kinderen van 18 maanden t/m 3 jaar. De poppetjes hebben geen bewegende armen of hoofd, maar ze kunnen wel zitten. Daarnaast zijn de onderdelen allemaal groter dan bij het gewone Playmobil. De vrolijke kleuren en afgeronde vormen stimuleren de zintuigen van de allerkleinsten.

Meer informatie vind je hier.

Houten Kerststal

Houten Kerststal van Jezus is supermooi met de hand gemaakt en beschilderd. De set bestaat uit 23 houten figuren waaronder 2 kamelen, een Jezus, Jozef, Maria, enz.

Afmetingen: 38 bij 27 cm

Meer informatie vind je hier.

Playmobil Grote Kerststal

Grote Kerststal om uren mee te spelen, maar ook om op je gemak naar te kijken. Leuk de kinderbijbel erbij te pakken en samen het verhaal te lezen over de geboorte van Jezus en ondertussen de personen en dieren aan te laten wijzen door je kind. Sterk materiaal, zodat het niet snel kapot gaat en dus jaren mee kan gaan. Een heuse eyecatcher tussen alle andere kerstspullen!

Meer informatie vind je hier.

Haba Uitvouwbare Kerststal

Een leuke kerststal om mee te spelen. Als je de kerststal uitvouwt zul je verschillende figuranten vinden die bij het kerstverhaal passen. Zo kun je uren speelplezier beleven.

Meer informatie vind je hier.

Kinderkerststal

Kinderkerststal met 12 2D kerststal figuren/kerstbeeldjes 32 cm. Kerststalletje inclusief kerststal beeldjes. Materiaal van de kerstbeelden: hout.

Formaat: ongeveer 32 x 4,5 x 26 cm.

Meer informatie vind je hier.

Holztiger Boerderij stal

Wat een prachtig exemplaar van hout. Hij is wellicht een stukje duurder dan andere kerstalletjes, maar zeker de moeite waard. Het speelgoed van Holztiger is duurzaam en gaat dus heel erg lang mee. Het is een zeer uitgebreide set waar kinderen naar hartenlust mee kunnen spelen!

Meer informatie vind je hier.

(Visited 123 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.