Op Amazon.nl kun je op een hele makkelijke manier verlanglijstjes maken. Dat is met name handig om voor de feestdagen een goed en duidelijk overzicht te maken voor jezelf. Op zoek naar inspiratie? Wij delen een mooi verlanglijstje met jullie voor Sinterklaas!

Cultfiguren

Cultfiguren doen het dit najaar heel erg goed. Zowel de TV- en filmfiguren als de helden uit populaire videogames. Denk bijvoorbeeld aan Back to the Future, Super Mario. Barbie en ook zeker Star Wars (The Mandalorian is met name erg populair).

LEGO

LEGO ontbreekt maar op weinig verlanglijstjes en is dan ook echt een evergreen product. Ook hier in huis wordt er veel met LEGO gebouwd. Wij kregen van Amazon de LEGO Super Mario startset en Mario’s huis, inclusief Yoshi! Hij laat in het filmpje hieronder zien hoe het allemaal werkt. Uren speelplezier gegarandeerd en zeker ook nog leuk voor jongens van bijna 12 (althans, die van ons dan). Ik moet eerlijk bekennen dat ik de aangegeven leeftijd van 6+ misschien wat aan de lage kant vind. Het bouwen moet echt wel samen met een ouder gedaan worden, het is best lastig om goed in elkaar te zetten. Niet erg natuurlijk, want samen bouwen is ook gewoon erg leuk. En natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen…sommige kinderen worden nou eenmaal ongeveer met een lego steentje in hun hand geboren.

En dan nu onze favorieten op een rijtje (inclusief LEGO Super Mario dus)

Bordspellen

Tijdens de feestdagen draait het ook om gezellig samenzijn. En wat is er dan leuker dan een bordspel doen, samen met het gezin, onder het genot van een lekker hapje en drankje?!

 

Educatief speelgoed

Educatief speelgoed wint terrein nu er begin dit jaar sprake was van het gemis van school. Gelukkig is deze trend er, want ook thuis een beetje bijblijven is natuurlijk heel positief.

Elektronisch speelgoed

Ook elektronisch speelgoed is niet meer weg te denken binnen de meeste huishoudens.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.