Een adventskalender is een kalender die onderdeel is van een christelijke traditie die stamt uit de 19e eeuw. De kalender bevat verschillende luikjes en elke dag mag er 1 luikje worden geopend. Meestal bevatten adventskalenders chocolade, maar dat is bij onderstaand lijstje niet het geval. Ik deel de leukste adventskalenders voor mannen met jullie!

Franzis-Verlag Porsche 911 adventskalender

Ervaar de legendarische Porsche 911! De sportwagen uit Zuffenhausen laat sinds het begin van de productie in 1963 de harten van jong en oud sneller kloppen. Bijna geen enkele andere auto oefent zon fascinatie uit. In 24 stappen kunt u een hoogwaardig baliblauwe modelversie van de Porsche 911 in schaal 1:43 in elkaar schroeven.

Vereist 2 x 1,5 V batterijen van het type AA (niet inbegrepen)

Meer informatie vind je hier.

Hazet Adventskalender Gereedschap

De geweldige adventskalender met santa tools is een aantrekkelijke vormgegeven adventskalender in een vintage-look. De aantrekkelijke vormgegeven adventskalender is omlijst door het moderne design van de assistent 179 NX-serie. Nu ook met een speciaal cadeau voor de HAZET fans er is een winnende voucher van €5 tot de hoofdprijs van €500.

Leuk om te geven aan een handige papa of opa.

Meer informatie vind je hier.

Franzis-Verlag Mannen Gadgets adventskalender

Vier zondagen voor kerstmis begint de adventstijd, met een adventskalender tel je deze dagen feestelijk af met elke dag een bijzonder cadeautje. Een adventskalender creëert elke dag een speciaal moment. De adventskalender van Franzis-Verlag bevat 24 deurtjes met elk een nuttige mannen gadget. Achter elk deurtje zit een kleine verrassing. De handige gadgets zijn ideaal voor thuis, op het werk of gewoon tijdens de stressvolle periode voor de kerst. Uitstekende cadeau om te geven of te krijgen!

Meer informatie vind je hier.

Franzis-Verlag VW Bulli T1 adventskalender

De Volkswagen Bulli T1 is een icoon van onze wegen. Het veelzijdige voertuig overtuigde ondernemers, gezinnen en avonturiers. Vandaag de dag is de Bulli een gewild verzamelobject en een wens van vele autoliefhebbers. Maak van het adventsseizoen een autofestival! In 24 stappen plug en screw je een hoogwaardige Bulli belevingswereld voor je bureau. Een groot formaat begeleidersboek leidt u door de geschiedenis van de populaire bestelwagen en de structuur van de kalenderinhoud.

Vereist 2 x 1,5 V batterijen van het type AA (niet inbegrepen)

Meer informatie vind je hier.

Beerwulf Bier Adventskalender 2019

Tel de dagen af naar kerst met de Beerwulf Adventskalender. Open vanaf 1 december elke dag een vakje en ontdek zo 24 speciaalbieren van 24 verschillende brouwers, waaronder een exclusief bier van Brouwerij Jopen.

Het perfecte cadeau voor elke bierliefhebber. Proost!

Meer informatie vind je hier.

Conrad Components Retro Games Adventskalender

Vergeet die saaie chocoladekalenders. Nooit meer kruisjes zetten op kalenders om af te tellen naar kerst. Ga deze winter aan de slag met elektronica! Achter ieder deurtje van deze authentiek gezellige adventskalender vindt u een elektronica-component, zodat je 24 december ouderwets gezellig kunt gamen met vrienden en familie!

Meer informatie vind je hier.

Mercedes-Benz Adventskalender

De legendarische Mercedes-Benz G-Klasse is 40 jaar oud! Sinds de marktintroductie in 1979 is de terreinauto een waar genoegen dankzij zijn robuuste technologie en variabiliteit. Tegenwoordig is de G-Klasse wereldwijd een echt wegicoon. Maak van het adventsseizoen een autofeest. Rondom een driedelige modelversie van de G-Klasse – in de adventskalender uitsluitend in iridiumzilver – kun je in 24 stappen een fascinerende kleine G-Klasse-ervaring aansluiten en schroeven.

Meer informatie vind je hier.

Conrad Adventskalender für Arduino®

Benut de maand december om elke dag een project te realiseren. De adventskalender bevat een board en alle onderdelen voor 24 experimenten die het wachten tot kerstmis onderhoudend korter maken – van de boetseerkleibesturing van LED-lichtkrant lichtjes tot de knipperende engel bladen met helderheidssensor en muziek. Alle schakelingen worden zonder solderen op een breadboard opgebouwd. Met de meegeleverde batterijbehuizing maakt je je projecten mobiel en kun je het helemaal zonder PC af. Daarnaast brengt de adventskalender op speelse manier hardware- en programmeerkennis over.

Meer informatie vind je hier.

FUNKO Marvel: Pocket Pop 2019 Adventskalender

Met deze stoere Funko Marvel adventkalender maak je elke dag een nieuw hokje open voor een toffe verrassing deze kerst. Geheel in de stijl van jouw favoriete Marvel-superhelden. Van de Avengers tot Guardians of the Galaxy, superhelden tot anti-helden en nog veel meer. Deze collectie bevat 24 dagen waarvan 24 kleine Funko-poppetjes.

Meer informatie vind je hier.

TUBES Wijn Adventskalender ”12 Nights of Wine”

Met elke dag een nieuw glas wijn aftellen tot Kerst! Met onze 12 Nights of Wine Box start de voorpret al op 13 december. De adventskalender bevat een mooie mix van rode en witte wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje en andere landen, allen per glas verpakt in elegante 100ml RPET-tubes. Ontdek elke dag een nieuwe favoriet! Leuk om cadeau te geven of te krijgen.

Heerlijk om samen een wijntje te drinken (het liefste bij een open haard natuurlijk).

Meer informatie vind je hier.

Speciaalbier Adventskalender

Deze Bier Adventskalender – de Beer Experience Box – met 24 bieren is het perfecte bier kerstcadeau voor 2019. Ze nemen je mee op reis door verschillende landen, verschillende continenten en diverse bierstijlen.

De bier adventskalender / The Beer Gift Box bevat 24 flessen (0,3 l / 0,33 l) internationale bieren van gerenommeerde brouwerijen uit de hele wereld.

Dit perfecte biergeschenk bevat bieren uit onder andere: België, Verenigde Staten, Brazilië, Nederland, Duitsland en Engeland.

Meer informatie vind je hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.